0 Shares 209 Views

Opinions de sobretaula: Temps al temps

8 de maig de 2023
209 Views

Si bé la setmana passada vam publicar les llistes electorals de les eleccions municipals del 28 de maig corresponents a Sant Fruitós de Bages, el diari Regió7 va publicar totes les de les comarques del Bages, Moianès, Berguedà, Cerdanya, Alt Urgell, Solsonès, Anoia, Lluçanès i Baix Llobregat nord.

Això suma un total de 5.753 persones, de les quals 1.821 pertanyen a la Comarca del Bages i a Sant Fruitós en concret 87.

Realment és molta gent la que està disposada a formar part del seu respectiu consistori per gestionar de la millor manera els interessos i recursos del seu municipi. És clar que tota aquesta gent no acabarà formant part del gruix de regidors o regidores, només ho faran uns quants del capdamunt de cada llista, però ara mateix tots i totes estan engrescats i engrescades per aquest projecte de futur que comparteixen amb la resta de companys i companyes i que quan comenci la campanya ens intentaran convèncer que el seu discurs es el millor seduint-nos amb mil i una bones paraules i infinitat d’arguments.

Hauríem d’estar contents de tenir tanta gent que vetllarà per nosaltres, pel nostre benestar a nivell de poble, ja sigui en l’àmbit sanitari, en l’educatiu, en el social, en el cultural, en l’esportiu, etc…, en definitiva que procuraran que tot funcioni a casa nostra. I si funciona a cada poble, a cada petita parcel.la d’aquest nostre petit país, vol dir que funcionarà també a àmbit comarcal, territorial i òbviament també a nivell nacional. Que bé!.

Això, és clar, si tot és tal com hauria de ser. És a dir, d’aquí hauríem de descomptar els que es presenten a les eleccions per fer de la política municipal una manera de viure, els que només volen aferrar-se a la poltrona, els que ho fan per un pur interès personal, els que els mou l’afany de poder o protagonisme, els que per damunt de tot anhelen tenir un lloc a la història, els que només ho fan moguts per l’enveja, la rancúnia o l’odi, etc… és a dir a tots aquells i aquelles que ho fan per un motiu diferent que no sigui la voluntat de servei envers la seva comunitat.

Però això, ara mateix, no ho podem saber. Això es sabrà quan es comenci a veure que no es compleixen les promeses, que no s’escolta a la ciutadania, que els plens son uns espectacles deplorables, etc…

Temps al temps.

Per sort, sempre és el temps el que acaba col·locant les coses al seu lloc.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
202 views
202 views
Editorial 1678
479 views
479 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
441 views
441 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com