0 Shares 160 Views

Opinions de sobretaula: Jornada de reflexió

4 de juny de 2023
160 Views

Cada dia a tres quarts de set del matí ens deixen el Regió7 (amb El Periódico inclòs els feiners) a la bústia de casa. És un luxe, malgrat que, sigui estiu o hivern, plogui o nevi, hem de baixar a baix i sortir fins a fora l’era a buscar-lo. Ja us dic jo que fa mandra, però he agafat l’hàbit de fer-ho just quan m’acabo de llevar, fins i tot abans de passar pel lavabo. Feina feta, i m’espera damunt la taula fins que em prenc el cafè abans d’anar a treballar.

Una ullada ràpida als titulars, i si ha temps aprofundir en algun contingut, em serveix per sortir al món amb una idea aproximada de l’actualitat que ens envolta.

Però sembla ser que s’ha canviat la distribució del diari i durant un parell de dies de la setmana passada, sorprenentment, la bústia era buida quedant-nos amb un pam de nas i amb un sentiment d’abandó.

És clar que podíem consultar les notícies per Internet, ràdio o televisió, però quan estàs acostumat al plaer d’esmorzar fullejant el paper encara amb olor de tinta fresca, sembla que comencis el dia amb alguna mancança important.

Ara, tot i que el servei encara no està recuperat al 100%, ja hem tornat a una certa normalitat, i si bé ens han fet arribar els exemplars endarrerits, ja no és el mateix, i ens hem perdut les últimes noticies de la comarca abans de les eleccions municipals, així com la jornada de reflexió.

No sé si hi ha gaire gent que reflexioni la vigília d’una cita amb les urnes, jo crec que el vot, majoritàriament, els ciutadans i ciutadanes ja el tenim decidit amb forces dies d’antelació, i penso que la veritable jornada de reflexió es el dia següent. Aquell on tothom ha de fer anàlisi dels resultats, ja sigui per celebrar la victòria (compte en emborratxar-se) uns, com per païr la derrota o resultats inesperats uns altres.

Moltes vegades, la mateixa nit electoral o màxim l’endemà sentim a dir a tots els líders polítics que han guanyat, siguin quins siguin els vots obtinguts, però ara, un cop passats aquests comicis i a la vista dels resultats electorals, a casa i a fora, moltes formacions polítiques no han trobat la fórmula per poder-los llegir en positiu i hauran de fer examen de consciència i replantejar-se el futur.

Ni vint-i-quatre hores ha trigat en Pedro Sánchez en avançar la data de les eleccions generals!

Tornem a començar.

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
206 views
206 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
579 views
579 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
73 views
73 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com