0 Shares 521 Views

On som?

8 de setembre de 2019
521 Views

Van ser cinc membres de “La Manada” de Pamplona, crec que van ser els primers malfactors que van agredir sexualment en grup a una noia, la van maltractar, la van humiliar i encara es van riure de la víctima que estava sola per defensar-se de la brutalitat d’aquests homes mals subjectes, per no dir-ho més gruixut. Ara son a la presó, gràcies a la pressió mediàtica que va demanar justícia per aquests fets.
Tot seguit a Manresa surten altres manades, sempre quatre o cinc homes, contra una sola dona, la violen, l’agredèixen,…si els sembla, ho filmen per deixar constància de la seva “ hombria”. D’on surten aquests espècimens de malfactors. En el fons són uns covards, ells sempre son majoria.
D’altra banda les víctimes de gènere, dones assassinades per les seves ex-parelles, augmenten arreu.
A Barcelona, dia sí i altre també, punyalades a tort i a dret, amb víctimes mortals. Alguns cops només per robar-los el telèfon mòvil. En el metro hi ha centenars de lladres que t’estiren la bossa, les autoritats ja els conèixen però els lladres continuen igual. Sovint dones que es troben acorralades per homes que les volen agredir. També parelles de nois i noies, es troben que se’ls apropen “manades” que els ataquen per robar-los.
S’ha escampat i amb tota la raó que Barcelona és una ciutat perillosa. Avisen als turistes de la mala fama verídica de la ciutat, que no es refiïn de res, que vagin en compte ja que els pot passar qualsevol agressió.
Que t’han fet Barcelona? Tu no et mereixes tota aquesta merda. Ni a Manresa, ni enlloc ens mereixem tanta violència i tanta maldat, diuen que falta vigilància, doncs que l’hi posin. Ja n’hi a prou! Si cal canviar algunes lleis per fer-les més dures, que ho facin. Que cony espereu les persones que heu estat votades per defensar els ciutadans que no han fet cap mal a ningú.
Algun cop ens han dit que en altres ciutats d’Europa encara és pitjor. Doncs ja veus quin consol que ens doneu!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Isabel-Clara Simó – Porca vellesa.
25 views
25 views

Isabel-Clara Simó – Porca vellesa.

Redacció - 30 de juliol de 2021
Editorial 1559.
2850 views
2850 views

Editorial 1559.

Redacció - 30 de juliol de 2021
Agraïment.
91 views
91 views

Agraïment.

Redacció - 30 de juliol de 2021
Dades COVID a Sant Fruitós de Bages 29 juliol 2021
4444 views
4444 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com