0 Shares 149 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 25 de setembre de 2022 XXVI de durant l’any Cicle -C

149 Views

Primeres Comunions:

Tots aquells pares que desitgin que els seu fill es vulguin preparar per a fer la Primera Comunió o bé la Confirmació  poden passar a apuntar-se,  tots el dimecres de setembre, de 6 a 7 de la tarda a la Rectoria Vella.

Torna el Pessebre Vivent a Sant Benet!!!:

Recuperem, superada la pandèmia,  el pessebre vivent a Sant Fruitós, al Monestir de Sant Benet. Voluntaris: trucar al mòbil 638 039 551 (Montse)

Nota important:

Per a la Parròquia de Sant Fruitós, el dissabte dia 1 d’octubre, i altres dissabtes, que us anirem informant, puntualment, amb motiu de les reunions de l’Assemblea del Sínode Diocesà, del qual Jo, mossèn Florenci en formo part, (i tinc la obligació d’assistir-hi,)… pet tant, NO HI HAURÀ MISSA VESPERTINA. Tots aquells que tinguessin intenció d’assistir a la missa el vespre del dissabte poden assistir a la Parròquia d’Artés a les 8 h del vespre. Gràcies per la vostra comprensió, i que Déu ens ajudi a tots.

 

Evangeli de la setmana,  Evangeli Lc 16,19-31 (Reflexió)

Tirat al portal de la mansió d’un ric  jeu un captaire famolenc, cobert de nafres. Ningú no l’ajuda. Només uns gossos se li acosten a llepar les ferides. No té res, però té un nom portador d’esperança. Es diu «Llàtzer» o «Eliezer», que significa «El meu Déu és ajuda».

La seva sort canvia radicalment al moment de la mort. El ric Epuló és enterrat, segurament amb tota solemnitat, però és portat al «Hades» o «regne dels morts». També mor Llàtzer. Res no es diu de cap ritu funerari, però «els àngels el porten al si d’Abraham». Amb imatges populars del seu temps, Jesús recorda que Déu té la darrera paraula sobre rics i pobres.

 

Feliç setmana!

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
51 views
51 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com