0 Shares 352 Views

Moltes gràcies Vicenç.

7 de juliol de 2020
352 Views

Per: Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages

La lluita per la vida és segurament l’explicació més contundent que dona sentit al nostre pas per aquest món. Es podria dir que la vida és lluita, i la lluita és, en essència, vida. Però el que fa realment exemplar a una persona és que no deixi mai de lluitar. Que, fins i tot davant del combatent més ferotge i cruel, mai tiri la tovallola. Que les seves esperances, anhels i conviccions l’esperonin un cop i un altre, sempre pensant en que al final d’una batalla, agafarà l’alè suficient per continuar lluitant.

Aquestes persones esdevenen inspiració per les nostres vides. Perquè veiem que res no els atura, perquè ens diuen constantment que a la vida hem vingut a viure, a viure i res més. És una certesa que pot semblar una obvietat, però va bé que ho tinguem en compte.

En Vicenç Llorens i Concustell és una d’aquestes persones. Un senyor de cap a peus. Un mirall en el que tots ens agradaria reflectir-nos. La seva implicació i compromís han estat el motor imprescindible dels canvis que són vitals pel nostre poble. La seva fermesa i capacitat de treball han esdevingut el far que ens posicionava lluny de les afilades roques. El seu amor per Sant Fruitós de Bages l’han portat a mantenir una acarnissada batalla diària que l’obligava a mantenir-se en aquell espai que només pertany a la passió per la vida. Un territori on només les persones més indefectiblement fortes poden sostenir l’esperança i el veritable sentit per les coses que omplen la nostra ànima. La realitat deixa de tenir matisos o interessos personals i la veritat i l’amor esdevenen clars als nostres ulls.

És per això que avui el Vicenç, ha tornat a donar-nos a totes i a tots una lliçó de vida i fent valer, un cop més, la seva saviesa i sentit comú, ha decidit presentar la seva renúncia a l’acta de regidor que ostenta a l’Ajuntament del seu estimat poble.

Li cal cuidar-se com a persona. Ara li cal prioritzar-se a ell. Aquest mal ferotge l’obliga a fer el pas.

Ho fa des de la certesa que ara per ara és la millor decisió possible. Ho fa perquè sap que els projectes de veritat depenen de la conjunció de les voluntats d’un equip, i en aquest sentit, s´ha de fer un pas a un costat per eixamplar la col·laboració d’aquells que ens sostenen i que protegeixen les nostres esquenes. Ho fa per deixar pas a nous membres del seu equip. La generositat és un valor poc practicat en els nostres temps, però també en això, el senyor Vicenç ens torna a recordar que ell és especial.

Et sabem al nostre costat i tu ens saps al teu.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1610 views
1610 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
36 views
36 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com