0 Shares 956 Views

Mobilitzacions pel no a la moció de censura

12 de juny de 2020
956 Views

Arran de la Moció de Censura anunciada dimecres de la semana passada contra l’Alcalde Joan Carles Batanés i el seu equip de govern, un nombrós grup de ciutadans, agrupats el la plataforma #Stopmociosfb, han iniciat tot un seguit d’actes i mobilitzacions en rebuig a l’esmentada Moció anunciada per ERC, JPSF i PSOE, i que convertiría a la cap de llista d’ERC, Àdria Mazcuñan, en nova alcaldessa de Sant Fruitós de Bages.

L’endemà després de l’anunci de la moció ja va haver-hi la primera cassolada a les portes de l’ajuntament, fet que marca l’inici de les accions dutes a terme, fins ara, per la plataforma. Paralel.lament a les cassolades que tenen lloc cada dijous a la Màquina de Batre, s’hi ha afegit l’elaboració de pancartes de suport a l’actual alcalde que s’han anat col.locant a diferents punts del municipi. L’acte més destacat fins al moment, ha estat la marxa lenta de vehicles del passat diumenge dia 7, iniciada al Cementiri Municipal i que, amb més d’un centenar de vehicles i 3 tractors, va transitar d’és del punt inicial cap a la Rosaleda, per seguir per la c55 travessant el poble, arribant fins a Torruella de Baix i acabant al cobert de la Màquina de Batre, on llavors es va fer una cassolada, aquesta vegada, amb la presencia del mateix Batanés.

La plataforma també ha iniciat una recollida de signatures entre la població major de 18 anys i empadronada al municipi, per mostrar el rebuig a la moció, així com l’entrada d’instàncies al registre del consistori a nivel individual, pel mateix motiu. La recollida de signatures, de les quals i en el moment de redactar aquesta noticia, se’n contabilitzen prop de 2.000, també es recullen en una carpa itinerant per diferents llocs del poble.

La plataforma, que reclama la retirada de l’esmentada Moció de Censura, seguirà amb els actes de protesta. Recordem que el Ple per presentar la moció està previst que es celebri el proper dimecres, 17 de juny a les 12 del migdia.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com