MAR SANTANACH AMB EL CAM, en el Campionat català SUB-16

29 de maig de 2021
1047 Views
Per: Jaume Grandia

Es va disputar a les pistes del Prat de Llobregat, el campionat de Catalunya de Clubs de promoció a l’aire lliure. A la categoria SUB 16 femení, Mar Santanach Pintó hi va participar amb el Club Avinent Manresa, conjunt que va ocupar la sisena posició final.

Mar Santanach va participar en les proves de Pes (3 kgs.) i Disc (800 gr.). En Pes fou tercera amb un millor llançament de 9,65 mts i en Disc ocupà la quarta plaça amb tir de 25,13 mts.

Mar Santanach també va participar, fa uns dies en el 39è Trofeu Pratenc, guanyant la prova de Martell -3 Kgs-. Sub 16, amb un llançament de 43,12 mts.

Dissabte passat, a l’estadi del Congost de Manresa, es va fer un Control de Salts. Els atletes santfruitosencs van obtenir els següents resultats:

Jan Díaz Basullas fou primer en Llargada, amb un salt de 6,81 mts.

Gloria Amella Uroz fou segona en Altura amb un salt de 1,48 mts.

Êlia Rius Pedra ocupà la tercera posició en la Llargada, amb un millor salt de 4,64 mts.