0 Shares 153 Views

L’escola més enllà de les aules

25 de gener de 2023
153 Views

Tal i com diu el nostre projecte educatiu, el “quadern de ruta” – tal i com l’anomenem nosaltres-, els espais condicionen els aprenentatges i les relacions personals. Tots els espais de l’escola són educatius, vius, plurals  i afavoridors de  la convivència. Parlem de l’entrada de l’escola, del vestíbul, dels passadissos, de les aules, del porxo, dels lavabos, del pati i del menjador. En cadascun d’aquests espais s’hi estableixen diferents tipus de relacions interpersonals i poden esdevenir en diverses situacions d’aprenentatge enriquidores.

Al Pla del Puig sempre hem vetllat  per tenir uns espais atractius, acollidors, pràctics i funcionals que afavoreixin els aprenentatges i la relació entre alumnes, famílies, mestres i tot aquelles persones que  hi intervenen.

De tots aquests espais, el vestíbul està agafant un protagonisme especial. Aquest espai tan obert, lluminós, ampli i familiar, convida a ser un lloc de trobada, d’intercanvi, de conversa, de comunicació i, estem descobrint que té moltíssimes possibilitats, com ara:

 

  • racons de lectura temàtics per als alumnes i les famílies
  • rebuda de tots els assistents a la inauguració de l’escola
  • comiat dels grups que marxen de colònies
  • concerts de la setmana de la música
  • ambientació de les festes que celebrem
  • exposicions de treballs de les aules per compartir amb la resta de companys i famílies…

 

De ben segur que se’ns aniran acudint més situacions d’aprenentatge diverses i noves oportunitats educatives. Us convidem a gaudir d’aquest espai de l’escola.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
48 views
48 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de març de 2023
El racó del lector
40 views
40 views

El racó del lector

Redacció - 28 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com