0 Shares 576 Views

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obriran portes el proper divendres 19 de juny

13 de juny de 2020
576 Views

El funcionament d’aquest equipament esportiu estarà condicionat a les mesures que dictin les autoritats sanitàries.

Les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages obriran portes el proper divendres 19 de juny prenent totes les mesures de higiene i prevenció necessàries degut a l’actual situació sanitària i es poden produir modificacions en funció de l’evolució de la pandèmia.

L’horari d’obertura de l’equipament serà des de les 11 del matí i fins a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 4 fins a les 8 del vespre. Durant l’hora de tancament del migdia es procedirà a la neteja i desinfecció de les zones de pas i dels sanitaris.

Per tal de mantenir la distància social de seguretat, durant les fases 2 i 3 de desescalada, l’aforament del recinte serà de 153 persones. Des de l’Ajuntament, per tal de poder oferir aquest servei al màxim nombre de persones, es fraccionaran els abonaments de temporada. En aquest sentit hi haurà 4 tipus d’abonaments: matí, tarda, dissabte i diumenge. Cada usuari podrà adquirir un màxim de 2 abonaments, un d’entre setmana (matí o tarda) i l’altre de dissabte o diumenge.

Els preus dels abonaments seran els següents:

Les persones empadronades al municipi gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de l’abonament. L’accés mitjançant entrades d’un sol dia només es realitzarà en cas que no es venguin la totalitat dels abonaments.

Per tal de garantir les mesures preses per les autoritats sanitàries hi haurà espais delimitats a la gespa, que es podran utilitzar per persones del mateix nucli familiar. A l’hora de banyar-se caldrà ser responsable i mantenir la distància amb la resta d’usuaris. Els vestidors romandran tancats per al seu ús, tan sols seran zona de pas i per utilitzar els lavabos. Les dutxes i armariets romandran tancats.

Des del consistori es recorda que no es podrà accedir a la piscina en cas de tenir algun dels símptomes de la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…), ni ser positiu ni haver estat en contacte amb persones que ho hagin estat o hagin tingut simptomatologia. Abans d’accedir a la instal·lació caldrà passar un control previ de temperatura.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Celebració de la Diada 2021 a Sant Benet.
25 views
25 views

Celebració de la Diada 2021 a Sant Benet.

Redacció - 25 de setembre de 2021
Josep i els seus germans,
27 views
27 views

Josep i els seus germans,

Redacció - 24 de setembre de 2021
El racó del subscriptor. Res a comunicar.
419 views
419 views

El racó del subscriptor. Res a comunicar.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Foto record – Diada Nacional 2006.
30 views
30 views

Foto record – Diada Nacional 2006.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com