0 Shares 536 Views

Les contractacions que realitza l’Ajuntament segueixen el procediment de licitació comú de les administracions públiques

20 de juny de 2021
536 Views
Per: AjSFB

 

Els Ajuntaments, i la resta d’administracions públiques, realitzen contractacions de béns i serveis mitjançant la licitació pública. Aquest és un procediment comú que consisteix a donar a conèixer públicament una necessitat, l’adquisició d’un bé, un servei o una obra que té l’Ajuntament.

Davant d’algun dubte sorgit sobre el procediment de contractació de l’Ajuntament, des del consistori es vol explicar quin és el procés que es segueix pas a pas.

Per tal d’iniciar el procés, l’Ajuntament publica un anunci amb tota la informació relativa a la necessitat que es vol cobrir i quins requisits han de complir les empreses o particulars que vulguin presentar la seva oferta.

Un cop finalitzat el termini de presentació d’ofertes, que pot variar en funció de la urgència del servei, es valoren tècnicament totes les propostes presentades en funció dels requisits prèviament establerts.

Finalment, l’empresa que compleixi la millor relació qualitat-preu, serà l’adjudicatària del contracte. En el cas que cap de les propostes presentades compleixi els requisits tècnics establerts en els plecs, la licitació quedarà deserta.

Tots els processos de licitació de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es poden consultar en el següent enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/cap.do?keyword=sant+fruit%C3%B3s&reqCode=viewDetail&idCap=1087006&department=325675

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com