0 Shares 283 Views

Les colònies a l’escola Pla del Puig

19 Desembre, 2018
283 Views

Els alumnes de primària de L’Escola pla del Puig fem les colònies al mes d’octubre al pocs dies de començar l’escola, perquè creiem que es una bona manera de potenciar les relacions per a tot el curs.

Els nens i nenes de cicle inicial de la nostra escola van anar a l’Entorn d’Aprenentatge de Cardona. Vam aprendre la historia de la mina de sal. Al Castell medieval de la mateixa població ens van explicar com vivien en aquella època, a més de veure l’església de Sant Vicenç de Cardona i la seva col·legiata.

Els alumnes de cicle mitjà van anar al Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà. Van començar amb una excursió a la cova de la Tuta, de Castellar de n’Hug. Després van analitzar l’aigua del riu Llobregat i per finalitzar una ruta orientativa fins al naixement del riu Llobregat que va ser tota una aventura.

Durant la mateixa setmana els alumnes de cicle superior van arribar a Planoles, a l’alberg Pere Figuera, el Camp d’Aprenentatge dels Ripollès els esperaven moltes activitats com: construcció de maquetes, visita al monestir de Ripoll, Scriptorium (l’art de l’escriptura).

Dins del monestir de Ripoll van fer un recorregut per trobar rastres del passat històric de Catalunya. Van reconèixer i identificar els diferents tipus de formes arquitectòniques i artístiques del romànic. A l’últim dia els quedava la visita a Dòrria.

Alumnes de 1r de l’escola Pla del Puig

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Entrevista a Joan Pinyol
4 views
4 views

Entrevista a Joan Pinyol

Redacció - 13 Desembre, 2019
La vida és bonica mentre et sents estimat
6 views
6 views

La vida és bonica mentre et sents estimat

Redacció - 12 Desembre, 2019
Setmana de la música
6 views
6 views

Setmana de la música

Redacció - 12 Desembre, 2019