0 Shares 337 Views

L’Ajuntament organitza un mercat de venda i intercanvi d’objectes de segona mà per fomentar la reutilització, en el marc de la setmana europea de la prevenció de residus

337 Views

Enguany les activitats a escala europea giren entorn en la moda circular i sostenible.

El dissabte 26 de novembre, el Cobert de la Màquina de Batre es convertirà en l’escenari d’un mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà, una proposta que vol facilitar a la ciutadania desfer-se d’aquells objectes que ja no utilitza i poder-los donar una segona vida útil, fomentant així la reutilització i evitant generar residus innecessaris.

El mercat se celebrarà de les 10 del matí a les dues del migdia i les persones que vulguin participar-hi han d’enviar un correu electrònic a sfb.mediambient@santfruitos.cat amb el seu nom i telèfon de contacte i l’Ajuntament els facilitarà una taula i dues cadires per tal de poder muntar la seva parada. El termini per inscriure’s és el dijous 24 de novembre.

Els objectes que es portin al mercat poden ser de tota mena: roba, sabates, eines, petits electrodomèstics, joguines, llibres… i han d’estar en bon estat. No es poden ni vendre ni intercanviar objectes o productes perillosos ni tampoc animals o aliments. Els preus de venda dels objectes els fixarà cada venedor i l’Ajuntament no es fa responsable de les transaccions que es realitzin:

A les 10 del matí, sota el Cobert, es podrà participar en un taller gratuït per tal de poder construir un pot folrat amb roba per guardar petits objectes. Es recomana portar envasos com llaunes, pots de vidre… així com també retalls de roba en desús. La proposta anirà a càrrec del Taller del Bosc qui també disposarà de material per poder participar-hi.

El mateix dissabte 26 de novembre, sota el Cobert, aquesta iniciativa conviurà amb el tradicional mercat d’antiguitats i col·leccionisme, que se celebra l’últim dissabte de cada mes de forma regular al municipi. Per aquesta ocasió l’Associació de Brocanters i Col·leccionistes del Bages també realitzaran un mercat especial amb diferents propostes per als visitants i compradors.

Aquest conjunt d’activitats s’emmarquen dins la setmana europea de la prevenció de residus que se celebra arreu del continent del 19 al 27 de novembre i que enguany gira entorn la moda circular i sostenible.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com