0 Shares 190 Views

L’Ajuntament i l’Associació Memorial Eduard Casajoana signen un conveni de col·laboració per fer possible l’edició d’enguany del Festival Internacional de Música Clàssica

19 de juny de 2021
190 Views
Per: AjSFB

L’Ajuntament subvenciona l’entitat amb 15.000€ per a la celebració del festival 2021.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació Memorial Eduard Casajoana, entitat organitzadora del Festival Internacional de Música Clàssica, ha establert un conveni de col·laboració per a la celebració de la 27a edició d’aquest festival.

El conveni està dotat amb una subvenció de 15.000 euros per a l’entitat per tal que pugui dur a terme l’organització dels 3 concerts que se celebraran els dies 8, 15 i 22 de juliol als jardins de Sant Benet de Bages.

A banda de la subvenció, l’Ajuntament facilitarà a l’entitat tota la logística d’organització dels concerts facilitant l’entarimat i el pati de butaques, així com el seu muntatge i recollida, i es comptarà amb el suport de la Policia Local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil durant la celebració dels concerts.

El conveni ha estat signat per l’alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, i per la presidenta de l’Associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó Garriga.

Paral·lelament també s’ha establert un conveni a 3 bandes amb la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de Món Sant Benet, per a l’ús dels diferents espais necessaris per a la celebració dels concerts. En l’edició d’enguany del festival el consistori assumeix el cost de 5.000 € per al lloguer dels espais dels jardins de Montserrat, els jardins de l’Absis i la sala Martí Gironell.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com