0 Shares 615 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reforça les entrades i sortides a les escoles amb la presència d’agents cívics.

13 de setembre de 2020
615 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

El consistori també ha realitzat millores en la mobilitat cap als diferents recintes educatius.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha incorporat 4 nous agents cívics que vetllaran per tal que els infants i les famílies entrin i surtin de les escoles amb totes les mesures de seguretat.

Aquesta nova figura vetllarà per tal que es compleixin les mesures de seguretat establertes, informarà als alumnes i a les famílies sobre els accessos als diferents equipaments i col·laborarà, en cas que sigui necessari, en els controls d’accés als recintes educatius.
Aquestes agents cívics treballaran de forma coordinada amb els agents de la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil, responsables de realitzar les tasques de seguretat, i amb les direccions de les diferents escoles.

Aquests agents cívics seran presents a les escoles Pla del Puig, Monsenyor Gibert, l’Escola Paidos i l’escola La Flama a l’entrada del matí i a l’hora de sortida a la tarda.

A banda d’aquestes mesures, també s’han habilitat nous espais i itineraris per tal de millorar la mobilitat i evitar congestions de trànsit en diferents centres ubicats al municipi. En aquest sentit però, es recomana que totes les famílies que puguin evitin fer ús del vehicle privat per arribar a l’escola.

Pel què fa l’escola Paidos, s’han habilitat diferents itineraris per arribar al centre per tal d’evitar embussos en hores punta.

La façana principal de l’escola disposa d’una zona de “pit-lane” on no està permès l’estacionament i que té com a funció permetre que els alumnes baixin dels vehicles just davant la porta del recinte. Recordem que en aquesta zona només està permès aturar-se durant un màxim de 30 segons.

Pels pares dels alumnes que necessitin estacionar el seu vehicle per acompanyar els seus fills a l’escola, s’han habilitat 2 nous aparcaments per uns 200 vehicles al solar ubicat entre el carrer Lleida i l’avinguda Bertran i Serra. Recordem que en el solar que s’utilitzava com aparcament s’hi estan realitzant les obres de construcció d’un nou equipament.

Pel què fa a l’escola Flama, ubicada a Pineda de Bages, s’ha habilitat una nova zona d’estacionament per a autobusos al carrer d’Aragó i s’ha ampliat la zona que ja estava en funcionament, al carrer Comtes de Barcelona. Aquesta actuació s’ha realitzat en motiu que els alumnes d’aquesta escola entraran per diferents accessos per tal d’evitar aglomeracions.

actuacions estan emmarcades dins el pla estratègic d’entrada en funcionament de les escoles, consensuat entre l’Ajuntament i els diferents centres educatius.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1462 views
1462 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com