0 Shares 372 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reconeix les fites esportives aconseguides pels esportistes del municipi

11 de juliol de 2021
372 Views
Per: AjSFB

S’ha reconegut els resultats aconseguits pel ciclista Guillem Muñoz, l’equip del juvenil del FC Fruitosenc i el coordinador del vòlei Sant Fruitós Ivan Pozo.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha reconegut a un esportista, a un equip i a un coordinador del municipi, per les fites aconseguides en les seves respectives disciplines.

Els actes de reconeixement s’han celebrat a la sala de plens municipal amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret i els regidors del consistori.

El primer reconeixement ha anat a parar a mans de Guillem Muñóz, ciclista especialista en curses de llarga distància de BTT, que aquesta temporada s’ha proclamat campió de Catalunya de XCUM 2021. Durant la rebuda Muñoz ha exposat les dificultats que es troba a l’hora de compaginar la vida laboral, familiar i esportiva, però que tot i això la bicicleta li agrada tant que fa el necessari per poder entrenar i competir.

El segon reconeixement ha estat per l’equip del Juvenil A del FC Fruitosenc, que enguany s’ha proclamat campió de lliga i ha aconseguit l’ascens a primera divisió. El grup ha explicat que tot i haver estat una temporada difícil per la incertesa del moment i l’aturada de les competicions, al final el resultat ha estat molt satisfactori.

El tercer reconeixement ha estat per Ivan Pozo, coordinador del voleibol del Sant Fruitós de Bages, que després de 27 anys vinculat al voleibol de Sant Fruitós, deixa la coordinació de l’ASFE. Pozo ha explicat que ara és el moment de deixar pas a altres persones, que segur que continuaran la tasca i ho faran molt bé i no descarta d’aquí a un temps entrenar algun equip d’iniciació, que és del que més li agrada.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
64 views
64 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
48 views
48 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com