0 Shares 303 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsa els primers pressupostos participatius del municipi

30 d'abril de 2021
303 Views
Text i fotos: AjSFB

El consistori hi destina una partida de 75.000 € per a inversions.

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran decidir, per primera vegada, quines inversions es realitzen al municipi.

L’Ajuntament ha posat en marxa aquest 2021 els primers pressupostos participatius amb una partida per a inversions de 75.000 €.

El procés arrancarà el dijous 6 de maig amb l’obertura del període per a poder presentar propostes per part de la ciutadania i de les entitats locals.

Totes les persones empadronades al municipi majors de setze anys i les entitats locals, poden presentar propostes d’actuacions d’inversió que suposin una millora pel municipi i que s’adeqüin a la normativa vigent.

Les propostes es poden presentar telemàticament o de forma presencial a l’ajuntament, omplint el formulari de sol·licitud i una memòria descriptiva de l’actuació. El termini per a presentar propostes és del 6 de maig al 7 de juny de 2021.

Un cop recollides totes les propostes, els tècnics de les diferents àrees de l’Ajuntament valoraran la viabilitat de cadascun dels projectes i posteriorment s’exposaran públicament totes les propostes finalistes.

De l’1 al 31 de juliol, s’obrirà el termini perquè tots els santfruitosencs i santfruitosenques majors de setze anys puguin votar les propostes que més s’adeqüin als seus interessos.

Durant el mes de setembre es presentarà públicament la proposta o propostes guanyadores.

Els pressupostos participatius són una iniciativa de l’Ajuntament que neix amb la voluntat de donar una passa endavant en termes d’implicació de la ciutadania en la governança municipal.

Es pot trobar tota la informació de la iniciativa a: https://www.santfruitos.cat/ambits/participacio/pressupost-participatiu-2021

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com