0 Shares 674 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprova destinar 271.213,02€ en 30 actuacions en el pla anual de millores de les instal·lacions d’aigua i clavegueram.

30 d'agost de 2020
674 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

La Junta de Govern Local del passat 5 d’agost va aprovar els plans anuals de reposicions i millores en les instal·lacions municipals d’abastament d’aigua potable i clavegueram per enguany.

Aquestes actuacions de millora de les xarxes de serveis de titularitat municipal són gestionades per l’empresa Aigües de Manresa, SA com a servei i mitjà propi de l’ajuntament.

En el cas de la xarxa d’abastament l’import total en 23 actuacions és de 180.108,02 euros (IVA exclòs). Principalment es tracta de renovacions de canonades i valvuleria existents en mal estat a la xarxa d’aigua potable de les urbanitzacions de Pineda de Bages, Brucardes i nucli urbà, així com la reposició i millora de diversos elements de les estacions de potabilització d’aigua potable i dels dipòsits de regulació i reserva.

Pel que fa a la xarxa de clavegueram l’import total en 7 actuacions és de 91.105,00 euros (IVA exclòs). Principalment es tracta de reposicions d’elements de la xarxa de clavegueram, i d’una destacable actuació de millora de la xarxa de drenatge d’aigües pluvials del carrer Poal de Pineda de Bages.

Algunes de les actuacions contemplades es troben ja iniciades, i en alguns casos ja executades, fruit de la urgència en actuar per necessitats del servei.

Aquestes obres són finançades a través de la facturació dels usuaris dels citats serveis, mitjançant les tarifes d’abastament d’aigua potable i clavegueram que s’aproven anualment a través de les ordenances fiscals corresponents.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com