0 Shares 320 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ajudarà en el pagament dels subministraments energètics a les famílies afectades per la Covid-19 i les que tinguin necessitats socioeconòmiques

14 de desembre de 2020
320 Views
Per: Ajuntament SFB.-

 Aquesta prestació serà de 200€ per habitatge i es podrà sol·licitar a partir del mes de gener.

Coincidint amb la campanya de Nadal, amb l’encesa de llums als carrers però també

amb el fred a les llars i l’increment de la despesa energètica, l’Ajuntament ha volgut arribar a les famílies amb aquesta acció dins el pla de recuperació de la Covid-19, creant una partida per tal de donar suport a les famílies del municipi en les despeses de subministraments.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ajudarà econòmicament a les famílies afectades per la Covid-19 i aquelles amb dificultats socioeconòmiques, amb la finalitat d’ajudar a cobrir les despeses de qualsevol subministrament energètic (aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya,..).

Les persones que vulguin sol·licitar aquesta ajuda hauran d’estar empadronades al municipi. A banda, per tal d’atorgar l’ajut es tindran en compte el fet de no superar un determinat llindar d’ingressos anuals, criteris socials, estar en situació d’atur o haver patit una pèrdua substancial d’ingressos a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ha destinat una partida de 50.000€ per tal d’atorgar aquest ajut que serà de 200€ per habitatge. L’import destinat a aquest ajut coincideix amb la despesa prevista amb l’enllumenat nadalenc al municipi, que s’encendrà aquest divendres 4 de desembre.

Les persones interessades a sol·licitar aquest ajut poden fer-ho de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (pl. de la Vila, 1),  a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania (C/Padró, 72) o per via telemàtica a www.santfruitos.cat

 En cas que es necessiti ajuda per a la tramitació de l’ajut, poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Recuperació Econòmica del municipi a través del correu electrònic sfb.reconomica@santfruitos.cat o per telèfon al 93 878 97 02 de dilluns a divendres de 10 a 12 hores.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com