0 Shares 104 Views

La vacunació als majors de 80 anys del municipi es realitzarà al Nexe-Espai de Cultura

27 febrer, 2021
104 Views
Text: AjSFB  Imatges: Jaume Grandia.-

A partir del dimecres passat dia 24 de febrer les persones de més de 80 anys del municipi rebran la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura.
L’Ajuntament i el CAP del municipi han descentralitzat aquesta campanya per tal de poder-la realitzar amb totes les mesures de prevenció per aquest col·lectiu de persones.
Concretament en aquesta campanya rebran la vacuna totes aquelles persones majors de 80 anys que no viuen en residències i també els seus cuidadors i cuidadores i familiars amb qui conviuen de forma habitual. La campanya s’iniciarà amb les persones de més risc i més vulnerables dins d’aquest col·lectiu i posteriorment s’anirà avançant fins a assolir la vacunació de tot el grup.
El personal del CAP serà qui es posarà en contacte amb totes les persones que hagin de rebre la vacuna i se’ls facilitarà un dia i hora per anar-se a vacunar.
La Generalitat calcula que el col·lectiu de persones de 80 anys que no viuen en residències és de 400.000 persones a tot Catalunya.
En aquesta línia, el cos de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages ja ha rebut també la primera dosi de la vacuna aquesta passada setmana.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com