0 Shares 397 Views

La residència d’avis de Sant Fruitós de Bages restringeix les visites al centre per tal de protegir als usuaris front el Coronavirus

10 de març de 2020
397 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la direcció de la residència per a la gent gran de Sant Fruitós de Bages, El Lledoner, han emès un comunicat a les famílies d’usuaris d’aquest equipament per tal que restringeixin al màxim les visites i que no es visiti a cap familiar en cas que s’hagi viatjat a un dels països i regions afectats o es tinguin símptomes de poder patir el Covid-19.
La voluntat d’aquesta mesura és la de protegir als usuaris del centre residencial que formen part de la població més vulnerable de ser afectada per aquesta epidèmia.
En aquest mateix sentit totes les persones que accedeixin a l’equipament es sotmetran a un protocol de neteja de mans i presa de temperatura.
Pel què fa al centre de dia, l’activitat continuarà el seu curs habitual tot i que es prendran les mesures preventives de higiene de mans i control de la temperatura corporal per tal de controlar el risc de contagi.
Aquestes mesures s’estableixen de forma preventiva ja que no s’ha detectat cap cas de persona infectada en aquest entorn. Aquestes mesures s’aplicaran durant 15 dies a partir del dia d’avui.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com