0 Shares 783 Views

La 27a edició del Festival Internacional de Música Clàssica oferirà 3 concerts presencials amb protagonisme d’artistes de la comarca

19 de juny de 2021
783 Views

Per: AjSFB

 

Els concerts es celebraran els dijous 8, 15 i 22 de juliol als jardins de Sant Benet de Bages.

La 27a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana, omplirà un any mes els jardins de Sant Benet de Bages de propostes musicals d’alta qualitat.

Enguany el Festival torna amb un format de 3 concerts on prenen especial protagonisme artistes d’alt nivell de casa nostra.

El primer dels concerts, programat pel dijous 8 de juliol, portarà dalt de l’escenari al manresà Manel Camp amb “Zefiro torna”, un espectacle únic dins la gira dels 75 anys d’aniversari del pianista. En aquest espectacle, que versarà entre el barroc i el jazz, estarà acompanyat pel trompetista Matthew Simon, la cantant Gemma Abrié i l’Ensemble Méridien Barcelona. Interpretaran peces de Monteverdi, Falconieri, Bach, Corelli entre d’altres.

El dijous 15 de juliol serà el torn dels artistes emergents. Pujaran d’alt de l’escenari el pianista Eudald Buch, qui ja va oferir un concert en format virtual en la passada edició, Emma Stratton i Ot Ortega. Estaran acompanyants a l’escenari pel pianista Vladislav Bronevetzky, la mezzosoprano Mireia Pintó i la soprano Alexandra Gladysheva.Interpretaran obres de Bach, Busoni, Weber, Rachmàninoff i Donizetti.

La tercera proposta portarà al tenor sallentí Roger Padullés amb l’espectacle “Emili Vendrell: la veu del poble”, acompanyat pel pianista Jordi Armengol i amb la lectura de textos de l’actor Ferran Frauca.

Una de les novetats d’enguany entorn del festival és la unió amb la DO Pla de Bages per tal de vincular els vins de casa nostra amb el certamen. Enguany els cellers Abadal, Collbaix i Sant Miquel d’Oló seran els encarregats d’omplir les copes dels assistents un cop hagin finalitzat els concerts.

Tots els concerts es celebraran a ¼ d’onze de la nit als jardins de Sant Benet de Bages.

Les entrades ja es poden adquirir per 25 euros a www.festivalsantfruitos.com o presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
83 views
83 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com