0 Shares 1248 Views

Jan Diaz i Marc Valero a l’equip del CAM que guanya el Campionat de Catalunya”B”

19 de gener de 2020
1248 Views

Ascens de l’equip absolut masculí del CAM a la màxima categoria catalana de clubs en pista coberta. Aquesta fita esportiva es va viure diumenge passat a la Pista coberta de Sabadell on es va disputar el Campionat de Catalunya “B” de clubs i on només l’equip campió tenia el bitllet per l’ascens de categoria.

L’equip manresà demostrava solvència durant tot el programa de competició, fet que li va donar al final el merescut títol català i l’ascens anhelat.

• Andorra Atletisme (53)
  • CA Tarragona (42), CA Granollers (42).

L’equip va comptar amb la destacada participació de dos atletes santfruitosencs: Jan Diaz i Marc Valero.

Jan Díaz va córrer els 200 metres lliures, sent segon amb un temps de 22:94, que és la seva millor marca personal.
Marc Valero formà part del quartet manresà (Mendoza, Llanas, Valero i Cort) en els relleus de 4×400 metres amb un temps de 3’29”61, que fou tercer.