0 Shares 198 Views

Informació dels descomptes i bonificacions en taxes i impostos municipa

17 febrer, 2020
198 Views

En la darrera edició d’aquest setmanari el Grup Municipal d’ERC criticava la poca difusió dels ajuts per part de l’equip de govern a l’hora que reconeixia que al nostre municipi n’hi ha força de bonificacions, descomptes i ajuts. Això últim deu ser gràcies a l’equip de govern, però al ser positiu no esperem pas que des d’ERC ho destaquin.
En tot cas, i per tranquil·litat dels lectors i ciutadans, des del govern municipals els indiquem que al web municipals des de fa anys apareixen els ajuts, descomptes i bonificacions. www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/ordenances-fiscals/2020.
Els impresos per fer les sol·licituds també es troben al web municipal.
Així mateix, i com precisament també citen els d’ERC, des que governa Gent fent Poble cada any es fa una xerrada informativa explicant el pressupost municipal i les ordenances fiscals. A banda, es fan notes de premsa informatives de bonificacions en concret a destacar, per exemple per la deixalleria, per les plaques fotovoltaiques i d’altres.
Per últim, i per a major informació, els podem dir des del govern municipal que ni un sol veí, veïna, comerç o empresa s’ha quedat sense gaudir de la bonificació, descompte o ajut corresponent al tràmit que hagi efectuat.
Sant Fruitós de Bages és municipi pioner en molts ajuts i bonificacions, i davant de qualsevol dubte o aclariment, mitjançant el mail, l’APP, el telèfon o presencialment se’ls atendrà des de l’Ajuntament.
Govern municipal de Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com