0 Shares 482 Views

Informació dels descomptes i bonificacions en taxes i impostos municipa

17 de febrer de 2020
482 Views

En la darrera edició d’aquest setmanari el Grup Municipal d’ERC criticava la poca difusió dels ajuts per part de l’equip de govern a l’hora que reconeixia que al nostre municipi n’hi ha força de bonificacions, descomptes i ajuts. Això últim deu ser gràcies a l’equip de govern, però al ser positiu no esperem pas que des d’ERC ho destaquin.
En tot cas, i per tranquil·litat dels lectors i ciutadans, des del govern municipals els indiquem que al web municipals des de fa anys apareixen els ajuts, descomptes i bonificacions. www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/ordenances-fiscals/2020.
Els impresos per fer les sol·licituds també es troben al web municipal.
Així mateix, i com precisament també citen els d’ERC, des que governa Gent fent Poble cada any es fa una xerrada informativa explicant el pressupost municipal i les ordenances fiscals. A banda, es fan notes de premsa informatives de bonificacions en concret a destacar, per exemple per la deixalleria, per les plaques fotovoltaiques i d’altres.
Per últim, i per a major informació, els podem dir des del govern municipal que ni un sol veí, veïna, comerç o empresa s’ha quedat sense gaudir de la bonificació, descompte o ajut corresponent al tràmit que hagi efectuat.
Sant Fruitós de Bages és municipi pioner en molts ajuts i bonificacions, i davant de qualsevol dubte o aclariment, mitjançant el mail, l’APP, el telèfon o presencialment se’ls atendrà des de l’Ajuntament.
Govern municipal de Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com