0 Shares 594 Views

Informació dels descomptes i bonificacions en taxes i impostos municipa

17 de febrer de 2020
594 Views

En la darrera edició d’aquest setmanari el Grup Municipal d’ERC criticava la poca difusió dels ajuts per part de l’equip de govern a l’hora que reconeixia que al nostre municipi n’hi ha força de bonificacions, descomptes i ajuts. Això últim deu ser gràcies a l’equip de govern, però al ser positiu no esperem pas que des d’ERC ho destaquin.
En tot cas, i per tranquil·litat dels lectors i ciutadans, des del govern municipals els indiquem que al web municipals des de fa anys apareixen els ajuts, descomptes i bonificacions. www.santfruitos.cat/seu-electronica/informacio-oficial/ordenances-fiscals/2020.
Els impresos per fer les sol·licituds també es troben al web municipal.
Així mateix, i com precisament també citen els d’ERC, des que governa Gent fent Poble cada any es fa una xerrada informativa explicant el pressupost municipal i les ordenances fiscals. A banda, es fan notes de premsa informatives de bonificacions en concret a destacar, per exemple per la deixalleria, per les plaques fotovoltaiques i d’altres.
Per últim, i per a major informació, els podem dir des del govern municipal que ni un sol veí, veïna, comerç o empresa s’ha quedat sense gaudir de la bonificació, descompte o ajut corresponent al tràmit que hagi efectuat.
Sant Fruitós de Bages és municipi pioner en molts ajuts i bonificacions, i davant de qualsevol dubte o aclariment, mitjançant el mail, l’APP, el telèfon o presencialment se’ls atendrà des de l’Ajuntament.
Govern municipal de Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com