0 Shares 720 Views

Guspires (toros).

2 d'agost de 2019
720 Views

M. 1471

Des que tinc us de raó sóc antitaurina. I ho sóc perquè sóc anticrueltat de tota mena. Crec que si estem en contra de les tortures, a més d’estar en contra de les tortures a les persones, no ens podem pas parar només aquí.
Em produeix angoixa i gran patiment veure que hi ha personal que per gaudir de la vida necessitin tants espectacles de dolor, agonia i sang.
Hi ha persones del món de la cultura, de les lletres, de l’espectacle, de la cançó i de segons quina aristocràcia etc. que els encanten les corrides de toros. Aquestes persones per més dots que puguin tenir en el seu treball, no podrán tenir mai el meu respecte, i d’aquestes persones n’hi han de catalanes i famoses. Mentre em quedi una espurna de vida aniré en contra de totes les festes cruels. I aquesta n’és una d’elles.
Sóc conscient que la Fiesta Nacional mou molts diners i pels diners hi ha qui pensa que tot s’hi val, és molt depriment, i fa pensar en molts aspectes de la “meravellosa” raça humana. Per sort cada vegada hi ha més persones que estan en contra d’aquesta barbàrie.
I no, no sóc vegetariana, però si he de matar una bèstia per menjar ho faré el més ràpid possible i sense alegria.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com