0 Shares 971 Views

Gimcana turística “Les Relíquies de Sant Fruitós”

10 de juliol de 2018
971 Views

El passat diumenge 1 de Juliol, al llarg del matí, va tenir lloc la gimcana turística “Les Relíquies de Sant Fruitós, un esdeveniment que era novetat dintre dels actes programats per la Festa Major 2018.

Una seixantena de participants repartits en diferents equips, va participar en aquesta gimcana, on mitjançant la lectura de codis QR amb dispositius mòbils, anaven passant pel diferents llocs amb atractiu turístic i històric del poble de Sant Fruitós de Bages.

En cada emplaçament havien de superar un prova, que estava relacionada estretament amb el lloc que es trobaven o representava. La superació de la prova, els donava la ubicació del següent lloc, i així successivament fins arribar al final.

En arribar al final a cada participant se li feia entrega de un bossa d’obsequis i informació turística del poble i un diploma de participació. Els 3 primers equips en arribar al final, van ser premiats a diferents premis grupals, que van des de visita i tast al Celler Mas de Sant Iscle, un Vermut al Nou Celler o visita al Museu de Sant Fruitós de Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Premi Justícia 2022 a l’Associació Catalana en Pro de la Justícia
27 views
27 views

Premi Justícia 2022 a l’Associació Catalana en Pro de la Justícia

Catalana en Pro de la Justicia - 8 de febrer de 2023
Temperatures i pluges mes de gener 2023
32 views
32 views

Temperatures i pluges mes de gener 2023

Redacció - 7 de febrer de 2023
Foto record
53 views
53 views

Foto record

Jaume Grandia - 7 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com