0 Shares 98 Views

Gent fent Poble fa aturar el procés d’aprovació del nou escut municipal

98 Views

El Tripartit (ERC-PSC-JUNTSxSF) preveia portar al proper Ple del dia 12 de maig el punt “aprovació inicial de l’escut heràldic i bandera del municipi de Sant Fruitós de Bages”.

Aquest punt fou presentat a la corresponent Comissió Informativa de Ple on els regidors de Gent fent Poble van demanar que es procedís a aturar l’aprovació del nou escut pel rebuig que han manifestat molts veïns i veïnes quan han vist la proposta que fou publicada als mitjans.

Davant d’aquest descontent de la ciutadania que ha arribat als regidors de GfP, s’ha considerat que el més apropiat era aturar el procés, repensar el blasonament i sobretot millorar la comunicació i la participació dels veïns, aspectes aquests que no s’han fet prou bé des del govern Tripartit. GfP també considera que no s’ha fet participar des del primer moment a tota la ciutadania i cal reconduir aquesta situació.

Destacar també que a la Comissió Informativa, que va tenir lloc el dijous 5 de maig, Gent fent Poble va dictaminar en contra de portar a ple l’aprovació del nou escut mentre que ERC, PSC i JuntsxSF ho van seguir fent a favor.

Divendres 6 al migdia, davant d’aquest posicionament de Gent fent Poble, els partits del govern municipal han cregut oportú prendre en consideració la proposta de GfP i aturar el procés. Per tant, estem satisfets i agraïts per aquest pas, esperem poder treballar amb un escut que tothom se’l senti seu des del primer moment.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com