0 Shares 212 Views

Gent fent Poble demana la realització d’un acte civil-religiós per les víctimes de la Covid-19.

30 de juny de 2020
212 Views

El nostre municipi s’ha vist afectat per la pandèmia de la Covid-19 i els nostres veïns i veïnes han sofert de forma directe, com ha succeït arreu, els efectes del virus que ha comportat un estat d’alarma sanitària i un confinament a les llars.

Durant aquest període de temps d’estat d’alarma que s’ha vist perllongat en diverses ocasions, ciutadans i ciutadanes del nostre poble han perdut la vida, en motiu de la Covid-19 o bé per altres causes, i tots els casos han tingut com a denominador comú la manca d’un comiat digne així com la impossibilitat de celebrar cap tipus de cerimònia.

En aquests moments i ja finalitzat l’estat d’alarma i d’acord amb el què vàrem proposar de fer, des del govern municipal de Gent fent Poble, a tots els grups municipals, demanem que es procedeixi a organitzar un acte civil-religiós de comiat i record a les persones del nostre municipi que han mort durant aquest període d’alarma sanitària en motiu del Coronavirus.

Esperem que el nou govern municipal tingui a bé de programar aquest acte que va proposar Gent fent Poble i que en la propera reunió de la Comissió de la Covid-19 es tracti aquest assumpte.

Grup municipal de Gent fent Poble

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com