0 Shares 652 Views 1 Comments

Gent fent Poble 100 dies a l’oposició

6 d'octubre de 2020
652 Views 1

Per: Gent Fent Poble –

Gent fent Poble en el moment de rebre la moció de censura i deixar el govern municipal teníem 46 expedients en curs per aquest any 2020, amb pressupost i diners per executar-los. Així mateix ja teníem establerta la programació anual fins a final de legislatura per tirar endavant els projectes, els serveis i les inversions previstos de tot el nostre programa electoral. Recordem que a la legislatura passada vàrem complir amb l’execució de més del 85% del nostre programa electoral.
GfP som un bloc ben estructurat i eficaç, capaç de liderar un govern, sols o en coalició, i això es palpava a l’hora de gestionar el municipi. En aquests 100 dies a l’oposició GfP mantenim la unió i cohesió i podem donar un missatge clar als nostres ciutadans: GfP hi és, seguim implicats en la millora del nostre municipi i mantenim el rigor i la perseverança que sempre ens ha caracteritzat. Ara amb l’actual Tripartit al govern veiem que aquesta forma de governar s’ha perdut, que els passos endavant que el nostre poble feia dia a dia han quedat aturats i lògicament qui hi perdem som els veïns i veïnes. Tenim un govern de conveniència que no ha arrancat i que no té rumb. Es mou amb lentitud, despreocupació i deixadesa.
Van dir que ens feien fora per mala gestió: doncs han mantingut i copiat tots els mecanismes de gestió que tenia GfP. Van dir per manca de transparència: doncs ara se’ns ha retirat l’accés al Llibre de Decrets que abans si tenien. Van dir que els depreciàvem: doncs GfP els convocàvem a una mitjana de 9 reunions al mes, el Tripartit “zero”.
GfP estava a l’alçada de les necessitats del poble i dels veïns, i vàrem gestionar excel·lentment l’estat d’alarma del Coronavirus i el preu a pagar va ser fer-nos fora. En moments duríssims vàrem engegar 5 línies d’ajuts i posarem 1 milió d’euros per remuntar l’ensopegada del virus. En 100 dies el Tripartit no ha fet res nou i ha anul·lat 2 línies d’ajuts vam deixar a punt.
Davant la inoperància del Tripartit, la nostra tasca a l’oposició és vetllar perquè no es perdi allò que vam deixar a punt com ha succeït amb la rampa de La Rosaleda, i que gràcies al nostre toc d’alerta, ara s’han compromès a fer-la pel 2021. El nostre municipi requereix d’accions, serveis i inversions continues i no és moment de perdre el temps. Hi estarem amatents des de l’oposició.
Econòmicament i segons l’arqueig de caixa signat per la Interventora i la Tresorera municipals el dia 17 de juny, hi havia un saldo a l’Ajuntament de 7.235.965,91 €, per fer front a inversions i pagaments.
Des de Gent fent Poble veiem que:

HAN COPIAT I MANTINGUT EL MATEIX MODEL DE GESTIÓ QUE TENIA GfP
HAN REDUÏT DRÀSTICAMENT ELS ELEMENTS DE PARTICIPACIÓ I DE TRANSPARÈNCIA A L’OPOSICIÓ I AL CIUTADÀ
HAN ATURAT INVERSIONS APROVADES I AMB FINANÇAMENT ACTIU O PREVIST
NO HAN SABUT DONAR CONTINUITAT A EXPEDIENTS QUE ESTAVEN EN MARXA
HAN ATURAT LES LÍNIES D’AJUT PEL CORONAVIRUS
NO HAN DESENVOLUPAT NI UNA SOLA POLÍTICA NOVA ENVERS LA COVID-19
NO HAN PRESENTAT EL SEU PLA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL QUE VAN PROMETRE
FALLA LA GESTIÓ POLÍTICA DELS SERVEIS AL CIUTADÀ
LA DEIXADESA D’AQUEST NOU GOVERN ES TRASLLADA A L’ESTAT DELS CARRERS, DELS PARCS I A L’ESTAT D’ÀNIM DELS CIUTADANS, I A LA IMATGE DEL NOSTRE MUNICIPI

En els propers mesos esperem que es tirin endavant almenys algunes de les coses que vàrem deixar a punt Gent fent Poble:
Casal Entitats i Jutjat de Pau, Skatepark, aparcaments nous Av. Girona, Av. Fleming i C/ Balmes, Parc infantil La Tolega, la rampa i la fase 6 zona esportiva de La Rosaleda, asfaltat polígon St. Isidre, nou Pavelló, nou carrer escola Pla del Puig, local Policia Local, nova pista Vòlei Platja, nova gespa camp de futbol, reforma vestidors pavelló, plans urbanístics Hostal Pineda i Can Figueras, fase 2 del C/ Padró, càmeres de control fotogràfic als polígons i als barris, pla de voreres per Torroella, nou sistema recollida escombraries amb renovació total de contenidors i vehicles, accions pel Comerç i emprenedoria, les obres de la 2a planta del museu, … Però sobretot del què més hem estat pendents sempre i ara ens preocupa perquè ens 100 dies ja s’ha perdut, són els detalls del dia a dia. Allò petit però que et millora la vida i que si en lo quotidià t’hi sents bé, l’estat d’ànim de tots i totes és millor, i la vida és això. Perquè ara tenim més caques de gos, tenim més brutícia i es fa més “botellón”?
Vist el què ha succeït en aquests 100 dies, de veritat que els veïns i les veïnes de Sant Fruitós necessitàvem una moció de censura per fer fora del govern a GfP?
GENT FENT POBLE SOM L’ESPERANÇA DE FUTUR PER A SANT FRUITÓS DE BAGES

 

1 Comentari

  1. Deixeu de queixar-vos es l’únic que feu. Quan veu entrar al govern també va ser un tripartit o ja no ho recordeu?
    Esteu tristos que ja no sortiu a les fotos? Es la única preocupació del EX alcalde, quedar bé de cara al públic i fer la PILOTA.

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
51 views
51 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com