0 Shares 173 Views

Fluixa retornada a l’escola

10 juny, 2020
173 Views

Dilluns, 1 de juny, les escoles van tornar obrir portes, per atendre els alumnes que prèviament els seus pares havien avisat, que volien tenir atenció presencial. Tots els centres havien prés les mesures, per garantir la seguretat, tant d’alumnes com del personal docent. L’assistència del primer dia fou molt fluixa, a l’Escola Mn. Gibert hi va anar una alumna, igual que al Pla del Puig. A l’Escola Paidos, una vintena entre la Llar d’Infants i Educació Infantil.

Com senyalàvem els mestres, els centres seguien realitzant els cursos telemàticament, igual que ho han fet durant aquestes setmanes de confinament, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

També va obrir la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres seguint totes les directrius fixades en el marc del Pla d’Obertura de Centres Educatius.

Prèviament a la posada en marxa de l’equipament, l’Ajuntament va realitzar una inspecció del centre amb l’empresa de riscos laborals de forma conjunta amb l’equip directiu i els tècnics municipals per tal de verificar els espais i les mesures de protecció per a infants i mestres.

La Llar d’Infants obre des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia, sense servei de menjador. Els infants es distribueixen en grups de no més de 5 alumnes, que sempre tenen relació amb la mateixa mestra, més una persona de suport. Aquest grup d’infants fan servir sempre la mateixa aula i el mateix espai al pati i utilitzen joguines individuals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festes locals mes de gener.
293 views
293 views

Festes locals mes de gener.

Redacció - 17 gener, 2021
Davant la Mort
35 views
35 views

Davant la Mort

Redacció - 17 gener, 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com