0 Shares 548 Views

Fluixa retornada a l’escola

10 de juny de 2020
548 Views

Dilluns, 1 de juny, les escoles van tornar obrir portes, per atendre els alumnes que prèviament els seus pares havien avisat, que volien tenir atenció presencial. Tots els centres havien prés les mesures, per garantir la seguretat, tant d’alumnes com del personal docent. L’assistència del primer dia fou molt fluixa, a l’Escola Mn. Gibert hi va anar una alumna, igual que al Pla del Puig. A l’Escola Paidos, una vintena entre la Llar d’Infants i Educació Infantil.

Com senyalàvem els mestres, els centres seguien realitzant els cursos telemàticament, igual que ho han fet durant aquestes setmanes de confinament, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

També va obrir la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres seguint totes les directrius fixades en el marc del Pla d’Obertura de Centres Educatius.

Prèviament a la posada en marxa de l’equipament, l’Ajuntament va realitzar una inspecció del centre amb l’empresa de riscos laborals de forma conjunta amb l’equip directiu i els tècnics municipals per tal de verificar els espais i les mesures de protecció per a infants i mestres.

La Llar d’Infants obre des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia, sense servei de menjador. Els infants es distribueixen en grups de no més de 5 alumnes, que sempre tenen relació amb la mateixa mestra, més una persona de suport. Aquest grup d’infants fan servir sempre la mateixa aula i el mateix espai al pati i utilitzen joguines individuals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
38 views
38 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com