0 Shares 1180 Views

Final de curs a l’institut Gerbert d’Aurillac: resultats i creixement

5 de juliol de 2019
1180 Views

Com cada any, al mes de juny arriba el final de curs i, mentre els alumnes comencen les vacances, arriba el moment de fer balanç.

Els nostres alumnes de segon de batxillerat han fent la selectivitat entre el 12 i 14 de juny i, en aquest moment ja coneixen els resultats de manera individual. Pels casos que coneixem, les notes han anat prou bé i no ha alumnes suspensos, la majoria poden complir els seus objectius d’accés a la universitat. Mentrestant, entre el 6 i el 7 de maig es van fer les proves externes del batxibac o batxillerat francès, amb uns resultats molt bons: el 100% d’aprovats i una mitjana superior al 8. Els alumnes que no volen accedir a la universitat, ja estan en condicions de continuar els seus estudis en cicles formatius de grau superior, com el de màrqueting i publicitat que es fa a l’institut, o bé s’integren en el mercat laboral. El passat 14 de juny vam celebrar al pati de l’institut la festa de graduació de segon de batxillerat amb l’assistència de l’alcalde de Sant Fruitós, el Sr. Joan Carles Batanès, en el darrer acte públic de l’anterior mandat.

Per altra banda, després d’un viatge pel nord d’Itàlia, també s’han graduat els alumnes de 4t d’ESO, per als que es va organitzar una altra festa de graduació i comiat al Nexe el proppassat divendres 21, amb la presència de lanova regidora d’ensenyament i afers socials, la Sra. Núria Clarella. Una mica més de la meitat d’aquests alumnes es quedarà al centre per estudiar el batxillerat, mentre que una altra part començarà estudis de cicles mitjans de formació professional en altres instituts i centres privats, principalment a Manresa.

En definitiva, tanquem un cicle per als alumnes que se’n van i en comencem un altre pels que entren properament a l’institut i pels que estan a punt de tancar els seus estudis secundaris.
Bon estiu a tothom!

Institut Gerbert d’Aurillac

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com