0 Shares 530 Views

Festa dels 3 Tombs

27 de maig de 2019
530 Views

L’esdeveniment de la festa cultural, tradicional i històrica de Sant Antoni Abat “Tres Tombs” de Sant Fruitós de Bages, va ser tot un èxit. Malgrat alguns entrebancs i el mal temps que va fer a ultima hora, va ser un gran dia, ple d’entreteniment i diversió per a tots els assistents a la festa.

Mes d’una seixantena de cavalls i ponis van desfilar pels carrers de Sant Fruitós amb l’amenització de la xaranga de l’escola de música de Navarcles-Sant Fruitós, al capdavant la nova l’abanderada Elia Batanés (de Ca la Marxanta) amb els seus dos cordoners, l’Adrià Capçada (de Cal Prat) i l’Abril Maza (seguint la nova tradició, alumna en actiu i amb mes antiguitat al club Hípic Sant Fruitós organitzador de la festa, conjuntament amb l’ajuntament).

Tot seguit van realitzar més de la meitat del assistents a la cavalcada el popular joc de les cintes amb pluja inclosa en meitat del joc, això va fer que tan el públic com una quarta part del participants abandonessin el joc, mentre els mes intrèpids es quedaven per finalitzar el joc amb molta entrega, paciència i estoïcisme.

En finalitzar es va fer el sorteig en directe de la panera que va anar a para a mans de Montse Pardo i de la guanyadora del premi en metàl·lic de la gran cagada que va anar a mans de Queralt Tulleuda.

Com veieu un dia ple de sorpreses i d’emocions. El dinar va transcórrer sense contratemps, tot seguit i després d’una breu pausa de plugims, es van realitzar les actuacions d’alguns alumnes del club a les mateixes instal·lacions.

Anticipem que de cara a l’any vinent preveiem moltíssimes més activitats per celebrar el 10è aniversari de la recuperació de la festa i el 25è del Club organitzador.

Estigueu ben atents hi hauran molts premis i sortejos.

Hípic Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com