0 Shares 1453 Views

Estada de professors “Erasmus+” a l’institut

12 de març de 2018
1453 Views

Al llarg d’aquesta setmana l’institut Gerbert d’Aurillac ha estat l’amfitrió de la trobada de professors del projecte europeu Erasmus+ finançat per la Unió Europea en què participem. La trobada ha reunit 18 professors i ha servit per preparar les activitats en comú entre els sis centres de secundària europeus que es duran a terme al llarg dels cursos 2017/18 i 2018/19.

Entre les activitats que s’han preparat aquest dies destaquen la propera trobada que reunirà 90 alumnes dels sis països a Eindhoven (Holanda) el proper maig. També s’ha planificat i el conjunt d’activitats setmanals que els alumnes realitzen al llarg del curs. Concretament, es tracta de treballs per projectes a l’aula que tracten sobre diferents temes (salut, ecologia, població…) i s’han de fer sempre en anglès per poder-los compartir en una pàgina web comuna que ens permet estar en contacte permanent.

En aquest projecte Erasmus+ ens hem reunit amb centres d’Àustria, Holanda, Portugal, Turquia i Finlàndia que han enviat tres professors cadascun a la trobada de Sant Fruitós.

Durant aquests dies s’ha seguit un programa de treball i de visites al territori. Entre les activitats cal destacar una recepció institucional a l’Ajuntament, visites de treball a diferents centres escolars que treballen per projectes, com les escoles monsenyor Gibert i la de Mura, i l’institut Cardener de Sant Joan de Vilatorrada. A més, s’ha impartit dues conferències sobre el treball interdisciplinari en anglès per part d’especialistes reconeguts de la universitat a la Biblioteca de Sant Fruitós i s’han fet exposicions del treball realitzat pels nostres alumnes davant del professorat estranger. Pel que fa a les visites lúdiques, s’ha visitat Sant Fruitós, Manresa i alguns dels professors han viatjat a Barcelona. També s’ha fet una excursió al Montcau.

L’equip Erasmus de l’institut està dirigit pel professor Manel Sánchez i format per Montserrat Reguant, Christian Roig, Carme Segura i Albert Planes. L’institut agraeix les atencions rebudes per part de totes les institucions que ens han ajudat en aquesta trobada.

Ens plau remarcar que els participants l’han valorat molt positivament i han lloat el bon nivell d’anglès de l’alumnat així com l’organització de l’acte i l’hospitalitat que s’han trobat.

El proper acte serà la trobada d’alumnes a Holanda del mes de maig.

Institut Gerbert d’Aurillac

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
67 views
67 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
49 views
49 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com