0 Shares 1364 Views

Estada de professors “Erasmus+” a l’institut

12 de març de 2018
1364 Views

Al llarg d’aquesta setmana l’institut Gerbert d’Aurillac ha estat l’amfitrió de la trobada de professors del projecte europeu Erasmus+ finançat per la Unió Europea en què participem. La trobada ha reunit 18 professors i ha servit per preparar les activitats en comú entre els sis centres de secundària europeus que es duran a terme al llarg dels cursos 2017/18 i 2018/19.

Entre les activitats que s’han preparat aquest dies destaquen la propera trobada que reunirà 90 alumnes dels sis països a Eindhoven (Holanda) el proper maig. També s’ha planificat i el conjunt d’activitats setmanals que els alumnes realitzen al llarg del curs. Concretament, es tracta de treballs per projectes a l’aula que tracten sobre diferents temes (salut, ecologia, població…) i s’han de fer sempre en anglès per poder-los compartir en una pàgina web comuna que ens permet estar en contacte permanent.

En aquest projecte Erasmus+ ens hem reunit amb centres d’Àustria, Holanda, Portugal, Turquia i Finlàndia que han enviat tres professors cadascun a la trobada de Sant Fruitós.

Durant aquests dies s’ha seguit un programa de treball i de visites al territori. Entre les activitats cal destacar una recepció institucional a l’Ajuntament, visites de treball a diferents centres escolars que treballen per projectes, com les escoles monsenyor Gibert i la de Mura, i l’institut Cardener de Sant Joan de Vilatorrada. A més, s’ha impartit dues conferències sobre el treball interdisciplinari en anglès per part d’especialistes reconeguts de la universitat a la Biblioteca de Sant Fruitós i s’han fet exposicions del treball realitzat pels nostres alumnes davant del professorat estranger. Pel que fa a les visites lúdiques, s’ha visitat Sant Fruitós, Manresa i alguns dels professors han viatjat a Barcelona. També s’ha fet una excursió al Montcau.

L’equip Erasmus de l’institut està dirigit pel professor Manel Sánchez i format per Montserrat Reguant, Christian Roig, Carme Segura i Albert Planes. L’institut agraeix les atencions rebudes per part de totes les institucions que ens han ajudat en aquesta trobada.

Ens plau remarcar que els participants l’han valorat molt positivament i han lloat el bon nivell d’anglès de l’alumnat així com l’organització de l’acte i l’hospitalitat que s’han trobat.

El proper acte serà la trobada d’alumnes a Holanda del mes de maig.

Institut Gerbert d’Aurillac

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com