0 Shares 1384 Views

Els pregons de la Festa Major a càrrec del cuiner Jordi Llobet i de la ballarina Alba Nadal

28 de gener de 2019
1384 Views

La Sala Gran de Nexe Espai de Cultura va acollir el passat dissabte, l’acte dels pregons de la Festa Major d’Hivern 2019, que van anar a càrrec de Jordi Llobet, reconegut xef del Restaurant L’Ó de Món Sant Benet, que pronuncià el pregó sènior. Mentre que la ballarina professional de la Companyia Royal Danish Ballet, Alba Nadal, feu el pregó jove.
L’alcalde Joan Carles Batanés i el regidor de Cultura Xavier Racero van presentar l’acte, que va comptar amb l’actuació dels músics de “Música per la Llibertat” i de l’Agrupació Coral de Sant Fruitós de Bages.

Alba Nadal, en el seu pregó jove va fer un breu repàs a la seva trajectòria artística i va demanar suport per la dansa, que no és valorada com és mereix. “La dansa no té fronteres, ni límits, ni edat –va dir Nadal- , senzillament es felicitat per l’esperit, per això us convido a creure en ella i no veure-la com una cosa complementaria………, cal continuar sent curosos, sensibles i valents. La dansa, com tot en la vida, requereix estimació i coneixement, ja que no es pot estimar una cosa que no es coneix, ni conèixer una cosa que realment no s’estima”.

També el cuiner Jordi Llobet va parlar de la seva professió i va dir que per a ell aquell pregó era “com un menú de diumenge, que volia que els comensals quedessin amb un bon sabor”. Recordà la seva integració al poble “en tots els meus menús hi figura l’arròs com homenatge a la nostra Festa de l’Arròs”, i per demostrar-ho havia fet i portat unes coques d’arròs perquè ho degustés tot el públic assistent a l’acte.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com