0 Shares 989 Views

Els pregons de la Festa Major a càrrec del cuiner Jordi Llobet i de la ballarina Alba Nadal

28 de gener de 2019
989 Views

La Sala Gran de Nexe Espai de Cultura va acollir el passat dissabte, l’acte dels pregons de la Festa Major d’Hivern 2019, que van anar a càrrec de Jordi Llobet, reconegut xef del Restaurant L’Ó de Món Sant Benet, que pronuncià el pregó sènior. Mentre que la ballarina professional de la Companyia Royal Danish Ballet, Alba Nadal, feu el pregó jove.
L’alcalde Joan Carles Batanés i el regidor de Cultura Xavier Racero van presentar l’acte, que va comptar amb l’actuació dels músics de “Música per la Llibertat” i de l’Agrupació Coral de Sant Fruitós de Bages.

Alba Nadal, en el seu pregó jove va fer un breu repàs a la seva trajectòria artística i va demanar suport per la dansa, que no és valorada com és mereix. “La dansa no té fronteres, ni límits, ni edat –va dir Nadal- , senzillament es felicitat per l’esperit, per això us convido a creure en ella i no veure-la com una cosa complementaria………, cal continuar sent curosos, sensibles i valents. La dansa, com tot en la vida, requereix estimació i coneixement, ja que no es pot estimar una cosa que no es coneix, ni conèixer una cosa que realment no s’estima”.

També el cuiner Jordi Llobet va parlar de la seva professió i va dir que per a ell aquell pregó era “com un menú de diumenge, que volia que els comensals quedessin amb un bon sabor”. Recordà la seva integració al poble “en tots els meus menús hi figura l’arròs com homenatge a la nostra Festa de l’Arròs”, i per demostrar-ho havia fet i portat unes coques d’arròs perquè ho degustés tot el públic assistent a l’acte.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Protegir l’Agulla a fi de bé
28 views
28 views

Protegir l’Agulla a fi de bé

Redacció - 2 de desembre de 2021
Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
36 views
36 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
101 views
101 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com