0 Shares 449 Views

Els jardins de Sant Benet brillen amb la “Lluna roja”

3 d'agost de 2020
449 Views

Per: Jaume Grandia.

El tercer concert (segon presencial del Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós, va portar a l’escenari del jardins del monestir del Sant Benet, l’espectacle “Luna roja: a García Lorca” amb la mezzosoprano Mireia Pintó, l’actriu Sílvia Bel i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, liderada per Quim Térmens (concertino director). La vetllada va tenir dos centenars i mig d’espectadors.

Va fer la presentació del concert el musicòleg Oriol Perez Treviño, que és l’autor del text de “Lluna Roja”, explicant que era una proposta que explora la vinculació de Federico García Lorca amb el món de la música a través d’obres d’Albéniz, Ortega, Falla, Revueltas, Kross i del mateix poeta, amb un relat imaginari explicat per la vídua del compositor Robert Gerhard i Ottenwaelder, (Valls 1896-Cambridge 1970), un gran músic català desconegut pel gran públic.

El repertori que van oferir: Tres danses espanyoles -Isaac Albéniz-, Quatre cançons sobre poemes de Garcia Lorca –Miguel Ortega-, Cancions populars espanyoles –Manuel de Falla-, Canciones para niños –Silvestre Revueltas-, La muerte me está mirando –C. Kross-, i Canciones populares antiguas –Federico Garcia Lorca-, va complaure el públic, que omplia el recinte, (amb les degudes restriccions de seguretat), que va premiar amb molts i merescuts aplaudiments a l’actriu-narradora Sílvia Bel, a la cantant Mireia Pintó i als músics egarencs.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com