0 Shares 205 Views

Els gossos als quals (segurament) no sentiràs a casa

24 de gener de 2022
205 Views

Per: animalmascota.com / AMIC – Tot Sant Cugat – Redacció – Autor imatge gos: istock.com –

Hi ha gossos menys propensos a lladrar que uns altres.

Els gossos solen bordar, però també hi ha cans que són menys propensos a fer-ho. És una particularitat que és tinguda en compte per algunes persones a l’hora de triar la mascota que volen tenir a casa. I, quines races són les que menys borden?

La primera posició és per a la raça Basenji. Aquest gos és ideal per a tots aquells que no vulguin escoltar ni un sol lladruc. I, per què? La clau està en el fet que aquest gos no sap bordar. De fet, emet un so molt diferent que pot definir-se com una espècie de xiscle.

En segon lloc, estaria el Golden retriever, que és un gos que sol bordar poc perquè té un caràcter tranquil, dòcil i obedient. Aquests qualificatius, units a la seva intel·ligència, fan que sigui un ca que s’empra en teràpies. Una elecció que, en part, es basa també en el fet que tan a penes emet lladrucs.

La llista continua amb el gos de la raça Pug. Entre les seves principals característiques estan la seva tranquil·litat i independència pel que no solen tampoc bordar ni emetre cap soroll.

El rànquing continua amb el Buldog francès. És molt tranquil, ja que dorm molt i tampoc precisa de grans passejos o d’activitat física, i es reflecteix en els pocs lladrucs que emet.
I, finalment, aquest rànquing el tanquem amb el Bloodhound o Gos de San Huberto.

Aquest ca tampoc és habitual que bordi, encara que sembli el contrari pel seu caràcter una miqueta obstinat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com