0 Shares 582 Views

Els alumnes de 4t d’ESO del Paidos celebren la graduació amb un record del seu pas per l’escola i una mirada al futur.

3 d'agost de 2020
582 Views

Per: Escola Paidos.

Enguany el comiat dels alumnes es va realitzar amb totes les mesures higièniques necessàries per la Covid-19.

Quan arriba el final de curs, l’escola s’engalana per acomiadar als alumnes que culminen el seu cicle educatiu obligatori al Paidos. Enguany, la celebració, molt excepcional per la situació sanitària que vivim, es va realitzar el dijous 9 de juliol amb la participació dels 60 alumnes que finalitzaven 4t d’ESO.

La festa va començar amb unes paraules del Director de l’escola, Sr. Jordi Costa, recordant les persones que ens havien deixat a causa de la pandèmia i molt especialment a l’exprofessor de l’escola Josep Renalias. Va destacar i agrair la implicació dels alumnes i les famílies en tots els projectes que se’ls havia demanat la seva col·laboració i que, en l’àmbit acadèmic, eren un dels millors grups que havia tingut l’escola. A continuació els tutors i la cap d’estudis van fer un repàs de l’últim cicle educatiu.

En el torn dels alumnes i va haver un agraïment molt especial a tots els professors i mestres de les diferents etapes educatives, recordant anècdotes de les classes, dels deures, del pati o fins i tot del menjador. També van explicar que la metodologia d’estudi havia evolucionat molt aquests últims anys i que eren uns privilegiats per haver pogut estudiar al Paidos. Van destacar, també, que s’havien quedat sense algunes de les activitats que normalment feien els alumnes de 4t d’ESO però que estaven molt contents de que s’hagués pogut fer aquesta festa de graduació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
38 views
38 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com