0 Shares 903 Views

Els alumnes de 4t d’ESO del Paidos celebren la graduació amb un record del seu pas per l’escola i una mirada al futur.

3 d'agost de 2020
903 Views

Per: Escola Paidos.

Enguany el comiat dels alumnes es va realitzar amb totes les mesures higièniques necessàries per la Covid-19.

Quan arriba el final de curs, l’escola s’engalana per acomiadar als alumnes que culminen el seu cicle educatiu obligatori al Paidos. Enguany, la celebració, molt excepcional per la situació sanitària que vivim, es va realitzar el dijous 9 de juliol amb la participació dels 60 alumnes que finalitzaven 4t d’ESO.

La festa va començar amb unes paraules del Director de l’escola, Sr. Jordi Costa, recordant les persones que ens havien deixat a causa de la pandèmia i molt especialment a l’exprofessor de l’escola Josep Renalias. Va destacar i agrair la implicació dels alumnes i les famílies en tots els projectes que se’ls havia demanat la seva col·laboració i que, en l’àmbit acadèmic, eren un dels millors grups que havia tingut l’escola. A continuació els tutors i la cap d’estudis van fer un repàs de l’últim cicle educatiu.

En el torn dels alumnes i va haver un agraïment molt especial a tots els professors i mestres de les diferents etapes educatives, recordant anècdotes de les classes, dels deures, del pati o fins i tot del menjador. També van explicar que la metodologia d’estudi havia evolucionat molt aquests últims anys i que eren uns privilegiats per haver pogut estudiar al Paidos. Van destacar, també, que s’havien quedat sense algunes de les activitats que normalment feien els alumnes de 4t d’ESO però que estaven molt contents de que s’hagués pogut fer aquesta festa de graduació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com