0 Shares 528 Views

El Nexe Espai Jove inaugura el mural “Carrers lliures de por”

16 de maig de 2021
528 Views
Per: AjSFB

Prèviament es projectarà el documental “Las que faltaban”, que mostra la invisibilització de les dones en el panorama musical actual.

El dissabte 15 de maig a 2/4 de 8 del vespre, a l’exterior de Nexe Espai Jove, inaugurat el mural “Carrers lliures de por”, que es pot veure a la porta d’entrada de l’equipament juvenil.

El contingut d’aquest mural de grans dimensions va ser ideat a través de les propostes de les dones del municipi que van prendre part en les sessions participatives que es van organitzar en el marc del Març Lila. L’artista local Clara Oliveres, amb el col·lectiu feminista Mai sense Veu, van plasmar les idees a la paret.

Prèviament a la inauguració, a les 7 de la tarda, es projectà el documental “Las que faltaban”, enregistrat de forma amateur durant a gira de la Mafalda “La última vez que te escucho”, recollint el testimoni d’algunes artistes i treballadores del sector musical. La peça audiovisual és un relat col·lectiu sobre què és ser dona en l’àmbit musical. Les entrevistades parlen de rols, discriminacions, referents, sororitat, feminisme i lluita.

Les persones interessades a participar-hi es podien inscriure prèviament a través de l’Instagram del @nexejove o en el següent enllaç: https://forms.gle/8zCpEinmdyywCf7B7

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com