0 Shares 501 Views

El Govern municipal segueix treballant pel poble

29 de març de 2020
501 Views

L’equip de Govern municipal continua gestionant i coordinant els diferents serveis en forma de teletreball, en contacte amb tots els treballadors per no aturar expedients i mantenir els serveis essencials.

Des del Decret d’estat d’alarma dictat per l’Estat, els regidors del govern han continuat duent a terme reunions de treball per tal de poder donar el millor servei als ciutadans del municipi. En aquest sentit, es vol agrair la tasca del personal de l’ajuntament que segueix treballant de forma presencial a l’oficina d’atenció a la ciutadania (OAC), des de serveis socials i des de la policia local per poder gestionar tots els serveis que necessita la ciutadania i per a tots aquells treballadors que continuen fent tasques des de casa per a la gestió del municipi.

En la mateixa línia es vol fer el més sentit agraïment a tot el personal sanitari, de neteja i a les persones a càrrec d’establiments de primera necessitat i empreses de serveis del municipi que treballen al peu del canó per tal que tothom pugui quedar-se a casa i evitar així la propagació del virus.

El treball que s’està realitzant des de les entitats i el voluntariat del municipi també s’ha convertit en una peça clau per tal que des de l’Ajuntament es pugui oferir serveis bàsics a totes aquelles persones més vulnerables.

Des del consistori també es vol agrair a tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages el gran esforç que estan realitzant quedant-se a casa ja que aquesta és la millor manera de lluitar contra el Covid-19.

A tothom, MOLTES GRÀCIES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
127 views
127 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
48 views
48 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
53 views
53 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com