0 Shares 423 Views

El Concurs infantil de contes Montpetit arriba a la 31a edició.

9 de juny de 2020
423 Views

El Concurs infantil de contes Montpetit arriba a la 31a edició. Durant tots aquests anys de trajectòria hem realitzat l’acte d’entrega de premis a diferents espais: a la sala infantil de l’antiga biblioteca, al carrer Jacint Verdaguer, al Teatre Casal Cultural, al Centre Cívic Nexe i, els darrers anys a la sala polivalent de la nova biblioteca. Aquest any, obligats per la situació que estem vivint, vam estrenar un nou espai i així el divendres 29 de maig vam realitzar l’entrega de premis a l’espai virtual facilitat des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Durant el mes de maig mitjançant aquesta plataforma virtual s’han pogut programar diferents activitats culturals al nostre municipi i des de la biblioteca hem col·laborat en dues hores del conte i ara en l’entrega de premis.

Aquest any hem aconseguit organitzar l’edició del concurs Montpetit, com sempre i més que mai, a partir de l’esforç i la col·laboració de tothom: centres d’ensenyament, jurat, Montpeità, ajuntament, biblioteca… i sobretot el Montpeit ha estat possible gràcies als 189 nois i noies que us heu animat a participar. El jurat format per: Eva Fàbregas, Judit Altarriba, Mome Garcia, Olga Sala, Pepa Asensio i Raquel Vives, ha tingut molta feina per poder seleccionar els sis contes guanyadors, i això és perquè han hagut altres contes molt ben valorats, com per exemple: L’odissea del vaixell dels malhumorats, Un accident en el futur, El refugiat perdut, Una ampolla a la platja, Un monstre diferent, Joan el petit guerrer…

Hem pogut fer el concurs Montpetit i l’entrega de premis ha sigut tan especial com sempre, amb la Clara Oliveres que ens ha presentat la il·lustració i la narració de tots els contes guanyadors d’una forma magnífica. Tot i així ens ha faltat poder compartir l’acte d’entrega de premis amb totes les persones que intervenen en el concurs i també ens ha quedat per fer, com fem cada any, una fotografia de grup i donar algun obsequi a tots els participants. De moment no ha pogut ser però tenim previst, quan la situació ho permeti, fer una trobada presencial, volem retrobar-nos amb tots vosaltres i tots junts parlar de contes, de llegir i d’escriure, que són coses que ens uneixen i ens agraden molt. No ens deixarem perdre res del concurs Montpetit! De moment us aconsello que gaudiu del vídeo de l’acte d’entrega de premis, el trobareu a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i de la Biblioteca Municipal.

Conxita Fenoy Zapata
Directora de la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com