0 Shares 719 Views

El Concurs infantil de contes Montpetit arriba a la 31a edició.

9 de juny de 2020
719 Views

El Concurs infantil de contes Montpetit arriba a la 31a edició. Durant tots aquests anys de trajectòria hem realitzat l’acte d’entrega de premis a diferents espais: a la sala infantil de l’antiga biblioteca, al carrer Jacint Verdaguer, al Teatre Casal Cultural, al Centre Cívic Nexe i, els darrers anys a la sala polivalent de la nova biblioteca. Aquest any, obligats per la situació que estem vivint, vam estrenar un nou espai i així el divendres 29 de maig vam realitzar l’entrega de premis a l’espai virtual facilitat des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Durant el mes de maig mitjançant aquesta plataforma virtual s’han pogut programar diferents activitats culturals al nostre municipi i des de la biblioteca hem col·laborat en dues hores del conte i ara en l’entrega de premis.

Aquest any hem aconseguit organitzar l’edició del concurs Montpetit, com sempre i més que mai, a partir de l’esforç i la col·laboració de tothom: centres d’ensenyament, jurat, Montpeità, ajuntament, biblioteca… i sobretot el Montpeit ha estat possible gràcies als 189 nois i noies que us heu animat a participar. El jurat format per: Eva Fàbregas, Judit Altarriba, Mome Garcia, Olga Sala, Pepa Asensio i Raquel Vives, ha tingut molta feina per poder seleccionar els sis contes guanyadors, i això és perquè han hagut altres contes molt ben valorats, com per exemple: L’odissea del vaixell dels malhumorats, Un accident en el futur, El refugiat perdut, Una ampolla a la platja, Un monstre diferent, Joan el petit guerrer…

Hem pogut fer el concurs Montpetit i l’entrega de premis ha sigut tan especial com sempre, amb la Clara Oliveres que ens ha presentat la il·lustració i la narració de tots els contes guanyadors d’una forma magnífica. Tot i així ens ha faltat poder compartir l’acte d’entrega de premis amb totes les persones que intervenen en el concurs i també ens ha quedat per fer, com fem cada any, una fotografia de grup i donar algun obsequi a tots els participants. De moment no ha pogut ser però tenim previst, quan la situació ho permeti, fer una trobada presencial, volem retrobar-nos amb tots vosaltres i tots junts parlar de contes, de llegir i d’escriure, que són coses que ens uneixen i ens agraden molt. No ens deixarem perdre res del concurs Montpetit! De moment us aconsello que gaudiu del vídeo de l’acte d’entrega de premis, el trobareu a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i de la Biblioteca Municipal.

Conxita Fenoy Zapata
Directora de la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1462 views
1462 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com