0 Shares 705 Views

El cel sempre hi és.

25 de maig de 2020
705 Views

Per Rosa Camprubí. Opinions de sobretaula.

Entrats ja a la fase-1, queden enrere mil i una situacions, anècdotes i circumstàncies de com s’ha afrontat el confinament a cada casa i a cada família, però estareu d’acord amb mi que les noves tecnologies han estat primordials a l’hora de fer-lo una mica més suportable
Ordinadors, mòbils, tauletes, videoconferències, teletreball… han estat a l’ordre del dia i l’ús de les xarxes socials segur que ha arribat a rècords insospitats.

En el meu cas particular, un mòbil nou adquirit just un mes abans de decretar-se l’estat d’alarma, em va ajudar molt en les meves relacions i comunicacions, doncs l’anterior no sé si hauria aguantat el ritme frenètic i exagerat de trucades, missatges i sobretot whatsapp que van entrar i sortir del meu telèfon, fins el punt que un vespre, em vaig espantar i tot a l’adonar-me que el mal que em feia un canell era un principi de tendinitis degut segurament al seu abús, doncs l’aparell s’havia convertit talment en una extensió de la meva mà.

Vaig frenar a temps, suposo, però sense oblidar del tot les xarxes, i entre altres mesures de contenció, vaig buscar a les golfes i als altells dels armaris els trencaclosques tradicionals de quan era pre-adolescent, i un cop acabades les obligacions, em regalava a mi mateixa cada dia una dosi de puzzle. Tres en vaig fer, 1 de 500 peces, un de 750 i un de 1000. Oli en un llum. Un autèntic relaxament i una vàlvula d’escapament contra la excepcional situació que ens ha tocat viure aquests dos últims mesos.

Però hi ha una altra cosa que es pot fer en èpoques d’aïllament i confinament. No val diners i està a l’abast de pràcticament tothom, i si es vol, no es necessita pantalla ni cap estri addicional. És mirar el cel. Sempre hi és i ens proporciona moments fantàstics, i no només quan hi podem descobrir el pas de satèl·lits artificials o bé el de l’Estació Espacial Internacional (ISS), qualsevol vespre que estigui serè és bo per a contemplar els astres.

Per alegrar-nos el confinament, aquesta primavera, Venus ens ha regalat la seva espectacularitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com