0 Shares 313 Views

Editorial 1638

14 d'abril de 2023
313 Views

Diuen els experts que per la bona salut dels humans és necessari i és imprescindible tenir sentit de l’humor, que sense això la vida seria un fàstic.

Els catalans aquesta virtut la tenim molt arrelada, només cal veurà el que es fa a TV3 o als teatres.

Això al país del costat sembla que no ho tenen clar (el que passa cada any a Alfaro, poble de la Rioja que afusellant o cremant ninots de persones indepes, diuen que és broma).

Us imagineu si la Trinca, en Rubianes, en Carles Flavia en actiu ara mateix? Estarien tots a Soto del Real. Pobres els anglesos amb el seu típic humor fi, delicat i mordaç, que seria d’ells? I dels nostres il·lustradors, com en Galdric, en Farreres, etc… quin futur més trist sense el seu sentit de l’humor.

L’humor és vital per superar els reptes diaris en tot. Ai Ai ,,, l’enyorat Joan Capri deia en un dels seus monòlegs # me gustaria ser pendiente para ir colgado siempre de tu oreja # que l’hi dirien ara … Eres un machista de mierda o podria dir encara, # vostè sí que està fet una bona arracada # ?

Res home res, que visca el sentit de l’humor intel·ligent i la llibertat d’expressió respectuosa i ben entesa, que la vida són 4 dies.

Brogit Difonem Cultura

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com