0 Shares 481 Views

Editorial 1637

7 d'abril de 2023
481 Views

Si be ja fa algunes setmanes que se sap que aquest any d’eleccions municipals a Sant Fruitós es presentaran cinc candidatures, aquest fet no s’ha oficialitzat fins aquest passat dimarts.

Com en els tres anteriors comicis, la formació Gent Fent Poble, al tractar-se d’una agrupació d’electors ha hagut de passar el tràmit d’una recollida de signatures, un mínim de 100, per poder formalitzar oficialment la candidatura. La convocatòria de recollida de firmes es va dur a terme, com dèiem, aquest passat dimarts a l’Ajuntament, recollint un total de 295 signatures.

D’aquesta manera queda oficialment confirmat que seran cinc les candidatures que es presenten, quatre de les quals repeteixen i a les que hem de sumar el nou projecte Som Sant Fruitós, encapçalat per Xus Domene.

Immersos ja en plena campanya electoral, les diferents formacions ja fa dies que es mouen amb diferents actes enfocats a les properes eleccions. ERC, amb Àdria Mazcuñan al capdavant, ja va fer acte de presentació de candidat, igual que han fet JUNTS, encapçalats per Felip Echarri i SOM SANT FRUITOS, amb l’esmentada Xus Domene

La setmana vinent farà el mateix el PSC, amb Albert Bosch, i la candidatura GFP, amb Joan Carles Batanés, presentarà, en aquest cas, a tots els membres la llista.

Brogit Difonem Cultura

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com