0 Shares 445 Views

“Democràcia” = Dictadura.

27 de juny de 2020
445 Views

Per: Kriss del Cal Víctor –

El passat 17 de juny de 2020 a les 12 del migdia començava una moció de censura “democràtica” contra l’alcalde del municipi. Com a dona, accepto la maniobra política; presa pels regidors, del nostre ajuntament.

No obstant, tinc un regust agredolç. Les santfruitosenques que vam poder i voler -degut al dia i franja horària de l’esdeveniment-, ens vam aplegar al voltant del Pavelló Municipal d’Esports per escoltar (gràcies a persones anònimes que, amb el seu granet de sorra, van possibilitar la retransmissió) dels precs i preguntes. Alhora, des de fora, aprovàvem -o no-, les exposicions dels representants electes que van fer sentir la SEVA veu. Malgrat la voluntat expressada pel poble, les seves persones, la seva COMUNITAT; al cap i a la fi.
Els “polítics locals” van decidir aprovar, a mà alçada, la moció de censura “democràtica”. Malauradament, sense escoltar la veu dels seus votants i per sobre la voluntat de les persones. Personalment, sento que visc en una dictadura.

Ells tenen les seves “regles”, les persones tenim les nostres i la natura està del nostre costat. Hem esdevingut cor, terra, aire, aigua, sempre pacíficament; i resulta que encara no és suficient.

A SFB vam aguantar sota el sol, sense gaudir de bons seients ni refrigeris per escoltar-los fins el final. La setmana passada marxaven per la porta del darrere amagats darrere un cordó policial, mentre el poble els feia un passadís. En aquesta ocasió han sortit per la “porta gran”. No dubto que marxaran per les clavegueres com les pobres rates.

Els propers anys potser hi deixarem la pell o la vida. No és suficient per aturar La Mare Terra. Ella encara té molts recursos per mostrar la seva fúria; si no la complaem, coherent i globalment. Mantinc la il·lusió i l’esperança de l’existència de la Karma i la seva capacitat d’anticipació.

Juguem a sumar. Les restes, amb ignorància, es degraden i les reabsorbeix el sòl amb el temps. D’on provenim i retornem, a la Mare Terra.

Gratitud, salut, optimisme i respecte,

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com