0 Shares 431 Views

Debat 2023

14 de maig de 2023
431 Views

Debat 2023

Properament se celebraran eleccions municipals, i en aquesta ocasió a Sant Fruitós tindrem cinc formacions polítiques. Cinc grups que volen representar diferents opcions de donar al poble una millor qualitat de vida, cinc grups que prometen fer el nostre futur millor, el passat ja ha passat, el present es el que tenim, i el futur es el que prometen millorar.

Segur que ja heu llegit o escoltat les seves propostes en llurs programes electorals, però hi voleu aprofundir una mica més? voleu saber que més ens diran? no us perdeu el proper debat electoral al Teatre Casal Cultural el proper 25 de maig a les 19:00 h. A partir del proper dia 15 podreu fer la reserva prèvia a https://www.inscriu.me/ca

Per a nosaltres, com a Associacions Culturals del poble, entenem que precisament la cultura ha de tenir un lloc destacat, no en el programa, si no en el cap i a la llista de prioritats dels polítics locals, i per això es un dels motius de demanar aquest debat. Inicialment es tractava de poder desenvolupar aquesta proposta, tres associacions Culturals locals, l’Associació Brogit Difonem Cultura, l’Associació Radio Sant Fruitós i l’Associació Cultural SFB Media, i així va sortir publicat a l’agenda d’activitats del poble. Posteriorment, el dia a dia local, va fer que l’Associació Brogit Difonem Cultura, decidís, tal i com va publicar a la seva editorial al Montpeità de fa un parell de setmanes, no participar en el debat entre els caps de llista de les diferents opcions locals.

Arribats aquí, continuem amb el debat, i per tal de donar veu a qui vulgui preguntar, obrim els nostres canals de contacte per rebre propostes.

Voleu fer una pregunta als representants per al debat polític previ a les eleccions municipals?

Podeu enviar un WhatsApp al telèfon 644691917, o un mail a eleccions2023@sfbmedia.cat també podeu anar a fer la proposta a la Ràdio de Sant Fruitós de 10h a 11h del matí, que les farem seguir als moderadors, teniu fins el dia 21 de maig per fer-nos arribar les preguntes; s’han previst quatre blocs:

  • Polítiques socials
  • Cultura i esports
  • Urbanisme, empresa i habitatge
  • Hisenda

🔊 De cadascun dels 4 blocs que es tractaran al debat, una de les preguntes serà del públic. La pregunta guanyadora de cada bloc serà la que més es repeteixi de totes les propostes que es facin i sempre atenent a criteris periodístics.

⚠️Les preguntes han de complir uns requisits:⚠️

– Que no faltin al respecte a cap persona ni formació

– Que no indueixin a una resposta concreta

– Que no vagin dirigides només a una formació política

– Han de ser constructives i que portin a debatre als 5 candidats

Us esperem el proper dia 25 de maig a les 19:00 al Teatre Casal Cultural.

Associació Radio Sant Fruitós

Associació SFB Media

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
202 views
202 views
Editorial 1678
478 views
478 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
441 views
441 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com