0 Shares 997 Views

Darreres representacions dels Pastorets

7 de gener de 2018
997 Views

Després de la reeixida actuació del dia de Sant Esteve, gràcies a l’esforç de tot l’Elenc Teatral, tornen els Pastorets en les seves dues darreres representacions, el dia de Reis i a l’endemà, a les 7 de la tarda.

Com és tradicional, viurem a l’escenari les peripècies del ferrer Magí i els seus vailets, Roc, Benet i Mistell, enfrontats a una colla de diables i una malèvola serpent per aconseguir representar els pastorets al seu poble. És clar que els nostres amics no estaran sols en la lluita, si no que comptaran amb l’inestimable ajuda d’un bon frare i un valerós àngel que els hi aplanaran el camí.

En quant al muntatge cal ressaltar la millora escenogràfica que ha representat la incorporació d’una altra bambolina que dóna una major alçada i perspectiva escènica.
I en relació als actors, continuem amb alguns relleus, incorporacions i rotacions d’alguns personatges per fer més atractiu el joc escènic i per aconseguir la màxima implicació.

Per el dia de Reis, hem convidat als nostre espectacle, els avis de la Residència i els seus cuidadors, sabem de la dificultat que comporta la seva mobilitat, però seria reconfortant de trobar solucions, entre tots, que fessin possible la seva presència i així gaudir junts d’una tarda nadalenca de Pastorets.

I que continuarem fruint als entreactes del caliu de “La Taverna Infernal”, de la mà de la família Plans, que ens oferirà les especialitats de la casa:
-Frankfurts Infernals.
-Cervesa de la caldera d’en Pere Botero.
-Refrescs butllofants.
-Aperitius de pecador, etc.

Us esperem al Casal Cultural, en aquesta onzena temporada, per compartir la nostra proposta nadalenca amb tot l’espectacle dels Pastorets de Sant Fruitós.

Enric Rafart i l’Elenc Teatral dels Pastorets

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com