0 Shares 472 Views

Conxita Fenoy

25 de gener de 2023
472 Views

La directora de la biblioteca del nostre poble Conxita Fenoy ens ha fet saber que s’ha jubilat. Durant 33 anys ha estat la directora de la biblioteca de Sant Fruitós de Bages, i ens diu que fa més de 40 anys que ha treballat en l’àmbit de biblioteques. Poder jubilar-se amb bona salut, és una gran sort. Desitjo que la Conxita gaudeixi d’aquesta nova etapa de la seva vida amb felicitat, benestar i amb la joia de poder recórrer nous camins sense presses.

Durant els 33 anys que ha treballat a la biblioteca de Sant Fruitós, ha fet que ens coneguéssim força ja que per a mi anar a la biblioteca sempre ha estat motiu de benestar i acolliment. En tinc molts bons records: Contes Montpetit, inici i seguiment del Club de Lectura i moltes altres activitats, totes engrescadores.  Molts records també són de l’altra biblioteca; l’antiga, que era petitona, però això no va pas ser mai un obstacle perquè no ens ho passéssim molt bé, moltes vegades, amb les activitats que s’hi feien.

De moment se’m farà estrany ser a la biblioteca del poble i no trobar-hi a la Conxita, però és per un bon motiu. Després de 40 anys de treball, tot i que ella el feia molt de gust,  tindrà temps per fer realitat moltes coses que li agradin, i amb calma. Ha estat una gran satisfacció haver-la conegut i tractat durant aquests anys, compartint amb ella novel.les, contes, poemes, cinema… Li agraeixo el seu bon tracte sempre afectuós i de gran professionalitat.

Llegir llibres és com viure vides d’altres persones que poden enriquir la nostra, i si pots compartir els teus pensaments i deduccions del que has llegit amb altres companys, és una activitat  molt interessant que jo agraeixo molt. Per tant, Conxita, només dir-te: Passa-t’ho bé, molta sort, i gràcies per tot!

Teresa Riquelme

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
355 views
355 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
282 views
282 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
331 views
331 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com