0 Shares 413 Views

Consell parroquial: Diumenge 1 d’octubre XXVI diumenge de durant l’Any —A—

413 Views
Recordatori

Ja heu apuntat als vostres fills/es a la Catequesi?
Recordeu que a l’octubre comencen les classes.

I després del Sopar Solidari,  la generositat continua…

Agraïm a Bonpreu Sant Fruitós, que  aquest més s’ha pogut proporcionar l’alimentació a 6 famílies del poble que ho necessitaven.

 

Penedit del que havia fet, anà a la vinya

  

Evangeli Mt 21,28-32 (Reflexió)

La paràbola dels dos fills confronta el que diem a com actuem. Cada retall de l’evangeli ens posa el termòmetre. Avui també.
El pa uneix, és comunió. És signe d’unitat. Hem de dir no a la fotocopiadora. Hi ha una frase esfereïdora: “Naixem tots originals i morim com a còpies”. Cadascú de nosaltres quan naixem és original, únic i hem de viure des d’aquí per no convertir-nos en còpies asèptiques sense flaire, sense gust, sense tacte.
El pa ens fa comunitat. Si tots fóssim iguals, quin avorriment! Una comunitat comença a ser comunitat quan els seus membres no tenen por a mostrar-se tal com són, sense màscares ni maquillatges.
El pa ens alimenta, perquè els altres són un misteri per a mi, una sorpresa. El nostre pa de cada dia no és ni integral ni una mínima bagueta sinó “deixar de mirar-nos l’un a l’altre per mirar-nos junts vers una mateixa direcció” (Saint-Exupéry): anar a la vinya del Senyor, encara que diguem al principi “no, no” però finalment hi anem.

Feliç setmana!

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com