0 Shares 997 Views

Concert de música per la llibertat

11 de febrer de 2020
997 Views

En el concert promogut pel col·lectiu Música per la Llibertat de Sant Fruitós celebrat diumenge al vespre, es van interpretar diversos temes i es van fer lectures de diferents textos. Entre els temes que s’hi van interpretar, n’hi va haver tres de no massa coneguts. El primer “Tots volem la pau” del Camp d’Aprenentatge de Pau Casals; la segona, un poema musicalitzat de Maria Mercè Marçal i la tercera Octubre 17, de l’espectacle Octubre Cançons per la Llibertat d’A Grup Vocal i cedit expressament per aquest acte.
El col·lectiu va aconseguir recaptar 825,50 euros en el concert celebrat al Teatre Casal Cultura. Una quantitat molt important donat que el concert era gratuït i només es demanava una contribució lliure en acabar l’acte (taquilla inversa).
Durant tota aquesta setmana encara s’acceptaran contribucions econòmiques que es recolliran en la guardiola que hi haurà cada vespre a les 9 davant de l’Ajuntament, en la trobada on s’interpreta el Cant dels Ocells. La totalitat dels diners recaptats aniran per l’Associació Catalana pels Drets Civils o a qui ells designin.
Les més de 80 persones que van assistir a l’acte van gaudir de la posada en escena i de la música i la veu en les diferents cançons.
David Vila

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com