0 Shares 1100 Views

Concert de música per la llibertat

11 de febrer de 2020
1100 Views

En el concert promogut pel col·lectiu Música per la Llibertat de Sant Fruitós celebrat diumenge al vespre, es van interpretar diversos temes i es van fer lectures de diferents textos. Entre els temes que s’hi van interpretar, n’hi va haver tres de no massa coneguts. El primer “Tots volem la pau” del Camp d’Aprenentatge de Pau Casals; la segona, un poema musicalitzat de Maria Mercè Marçal i la tercera Octubre 17, de l’espectacle Octubre Cançons per la Llibertat d’A Grup Vocal i cedit expressament per aquest acte.
El col·lectiu va aconseguir recaptar 825,50 euros en el concert celebrat al Teatre Casal Cultura. Una quantitat molt important donat que el concert era gratuït i només es demanava una contribució lliure en acabar l’acte (taquilla inversa).
Durant tota aquesta setmana encara s’acceptaran contribucions econòmiques que es recolliran en la guardiola que hi haurà cada vespre a les 9 davant de l’Ajuntament, en la trobada on s’interpreta el Cant dels Ocells. La totalitat dels diners recaptats aniran per l’Associació Catalana pels Drets Civils o a qui ells designin.
Les més de 80 persones que van assistir a l’acte van gaudir de la posada en escena i de la música i la veu en les diferents cançons.
David Vila

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
57 views
57 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
74 views
74 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com