0 Shares 415 Views

Comunicat ERC Sant Fruitós

2 de desembre de 2019
415 Views

El grup municipal d’ERC a Sant Fruitós de Bages vol posar en coneixement de l’opinió pública l’incompliment del govern municipal de Gent fent Poble del seu compromís d’informar i consensuar amb els grups polítics a l’oposició els projectes municipals amb un pressupost d’execució superior a 250.000€.

En aquest sentit, a la Junta de govern local del dia 21 Octubre del 2019, el grup municipal de GfP va prendre l’acord d’aprovar inicialment el Projecte anomenat “Zona esportiva a la zona verda del polígon industrial Riu d’Or: Construcció del nou skatepark”, amb un pressupost d’execució per contracte (PEC) de 573.499,77 € (21% IVA inclòs). Des d’ERC entenem que per donar compliment a l’acord aquest projecte s’hauria d’haver consensuat abans de la seva aprovació. En cap moment es va parlar d’antiguitat dels projectes i enteníem que a partir de la data en que es va prendre l’acord -3 d’octubre-, qualsevol projecte no aprovat que sobrepassés la xifra anteriorment indicada seria objecte d’un treball comú per cercar el consens necessari que beneficiés a tot el poble, per damunt dels interessos legítims de cada partit.

Confiem en què aquesta vulneració dels acords presos a l’octubre passat, quan ERC va desencallar l’aprovació del cartipàs a canvi que GfP es comprometés a consensuar amb l’oposició els projectes municipals amb un cost superior als 250.00€, no es torni a repetir; alhora que insta al govern municipal a rectificar d’ara en davant.

Grup Municipal ERC Sant Fruitós de Bages

Notícies relacionades:

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com