0 Shares 568 Views

Gent fent Poble no deixarà als joves sense el seu skatepark

24 de novembre de 2019
568 Views

El govern municipal de GfP executarà, durant el 2020, el skatepark previst per un import de 246.000 euros.
El Govern de Sant Fruitós de Bages reitera que l’anunci de construcció d’un skatepark al municipi continua en ferm i que està previst que la licitació de les obres s’iniciï en breu i que a finals de la primavera de l’any vinent es pugui inaugurar.
En aquest sentit, i responent a la nota de premsa emesa des de Junts per Sant Fruitós, el govern de Gent fent Poble vol deixar clar que no tant sols farà la pista pels joves sinó que també té previstes mesures per augmentar la seguretat al municipi.
El Govern assegura que a la proposta de llocs de treball per l’any 2020 ja està prevista la creació de dues places noves d’Agent de la Policia Local i que durant aquest 2019 ja s’han aprovat les bases per ocupar la plaça de Sergent de la Policia. Alhora, dilluns mateix, sortia a la premsa que està previst, durant l’any 2020, la col·locació de cinc noves càmeres lectores a La Rosaleda, a Torroella de Baix i als accessos al poble des de la carretera de Berga. En aquesta mateixa línia, l’equip de Govern recorda que segons dades aportades per Mossos d’Esquadra, des de l’octubre de l’any passat, que es van instal·lar les càmeres, el descens dels robatoris a tot el municipi ha estat del 28%.
Gent fent Poble recorda que aquesta tàctica de proposar de fer allò que el Govern ja ha decidit fer “ja ens la coneixem” i recomana a Junts per Sant Fruitós que dediquin uns minuts a llegir la premsa comarcal i veuran que la seva proposta arriba tard i copiada. Una segona recomanació és que per no malgastar el temps amb escrits estèrils, poden mirar de parlar amb el Conseller d’Interior, Miquel Buch, que és del seu propi partit i traslladar-li la preocupació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com